Exclusiv. Marele secret al Mădălinei Ghenea. Dacă nu era pandemia, nu-l aflam niciodată

Exclusiv. Marele secret al Mădălinei Ghenea. Dacă nu era pandemia, nu-l aflam niciodată
Mădălina Ghenea e una din cele mai frumoase femei din lume. Model și actriță, ea trăiește la Milano și are o carieră de succes. În scurt timp o veți vedea în House of Gucci, multașteptatul film al lui Ridley Scott, în care joacă alături de cele mai mari vedete ale ecranului.

Zilele trecute Mădălina Ghenea a ajuns în Los Angeles, iar în ziua ei liberă a răspuns, cu sinceritate întrebărilor fanilor. Nimeni nu se aștepta însă să afle așa ceva din partea vedetei. Marele secret al Mădlinei Ghenea este că e totalmente timidă. Ar face orice și s-ar ascunde oricum, numai să nu fie recunoscută.

Este deja de notorietate faptul că ori de câte ori i se fac complimente și e lăudată pentru felul în care arată, replica Mădălinei este că lucrurile nu stau chiar așa. Și că sunt alte femei mai frumoase.

Ca să își întrețină corpul perfect, ea face mult sport. Și le recomandă celor care o întreabă despre cum să își mențină silueta, să alerge. Cât de mult posibil. În natură, pe banda de alergare, oriunde. „Aleargă cât de mult poți”, e mesajul Mădălinei.

Ce ar face Mădălina Ghenea cu o pungă de hârtie suficient de mare

Însă, Mădălina Ghenea are un mare secret. E așa de mare încât nu a vrut să îl dezvăluie și, poate, dacă nu era pandemia, nici nu îl punea pe tapet. Mădălina e extrem de timidă. Dacă ar fi după ea s-ar ascunde în spatele unor accesorii, permanent. Ar vrea să nu i se vadă chipul. Ea poartă cu bucurie mască și chiar cagule cu mască fashion. Așa a apărut recent, într-o ținută military.

„Purtam măști și înainte de Covid. După mine, aș fi mers cu o pungă de hârtie pe cap uneori. Din motive ciudate, mă simt bine când sunt acoperită peste tot. (…) Când mă uit în oglindă atunci când mă trezesc nu văd nimic grozav la mine. Mai ales zilele acestea când pielea mea este un dezastru total de la sporturile de apă practicate mai devreme. Și, chiar dacă nu mai sunt o adolescentă, am foarte multe coșuri”, a mai dezvăluit Mădălina Ghenea.

Sursa foto: Instagram