Exclusiv. Monica Gabor, surpriză în vila din SUA. Mr. Pink nu a stat singur

Exclusiv. Monica Gabor, surpriză în vila din SUA. Mr. Pink nu a stat singur
Băcăuanca Monica Gabor a avut de câștigat în perioada în care și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor. A revenit în atenția publicului din România, iar acum e fericită.

Presa din România a vânat fiecare mișcare a fostei dive de la Izvorani, iar speculațiile vizavi de relația ei cu milionarul chinez Mr. Pink au curs râuri.

Totodată, în lunile ce au trecut, când Monica a decis să ia o pauză de la Mister Pink, moldoveanca a dat nas în nas cu realitatea și și-a dat seama că vechea ei viață, de dinainte de Pink, nu-i mai place.

Despărțirea de Pink a dus-o pe Moni pe meleaguri noi. În principal, în Dubai, la sora ei Ramona. Acolo și-a continuat viața în lux și opulență. Însă camerele de hotel și ieșirile cu fetele în oraș nu i-au mai produs nicio satisfacție Monicăi.  Ba chiar i-a amintit de anii în care a fost căsătorită cu Irinel Columbeanu, spun cei din cercul apropiat al surorilor Gabor.

În Dubai a adus-o și pe Irina, fiica ei și a lui Irinel, însă nici adolescenta nu a părut încântată de țara arabă.

Monica și Mr. Pink s-au împăcat și sunt fericiți

Mr. Pink a făcut primul pas spre împăcare, iar Moni nu a așteptat rugăminți fierbinți din partea milionarului. A luat primul avion spre Florida și împăcarea s-a produs.

L-a strâns pe fiul Anthony în brațe și a postat o poză cu ei doi pe Instagram. A fost semnul revenirii sale în sânul familiei din Malibu.

Casa a găsit-o așa cum a lăsat-o, Monica prezentând și o nouă achiziție în materie de companioni necuvântători. Pe lângă pisica Monicăi și câinele fiului lui Pink, Anthony, pe proprietatea lui Pink din SUA locuiește de acum și un iepuraș.

Monica Gabor a prezentat fanilor într-un instastory grădina frumoasă în care se relaxează și ea, și „urecheatul”.

Vila din Malibu, scoasă cândva la vânzare

Casa a fost achiziționată de chinez în 2014 pentru suma de 3,5 milioane de dolari, dar acum e evaluată la 7 milioane de dolari. Ciudat sau nu, Mr. Pink vrea să vândă vila din Malibu și a postat anunțul pe site-urile imobiliare din America.

Monica trăise bine în această vilă cu cinci dormitoare și un living imens, un apartament pentru oaspeți, bar, sală pentru saună, spa și piscină exterioară. Înainte de a se muta cu Mr. Pink, Monica a locuit într-un apartament modest și, spun sursele, făcea naveta în România ca să o vadă pe Irina. Probabil că, dacă Monica a revenit acasă, vila nu va fi vândută. Sau, cine știe, poate fi schimbată cu o alta!