Exclusiv. O blondină i-a sucit mințile lui Alex Bodi. Cum o alintă

Exclusiv. O blondină i-a sucit mințile lui Alex Bodi. Cum o alintă
Alex Bodi a scăpat de tura a doua de pușcărie și se bucură de libertate. Trăiește viața la maxim, fumează nargilea și zâmbește în imagini mai ceva ca o reclamă la un cabinet stomatologic.

Lui i-au plăcut mereu femeile frumoase, dar o blondină i-a sucit mințile lui Alex Bodi. Îl topește. Bărbatul nu mai știe ce să facă pentru a-i intra în voie. I-a pus la picioare tot parcul său auto, o plimbă cu cele mai scumpe mașini și îi oferă cele mai dorite cadouri. Adică exact ce își dorește ea. Trebuie doar să spună ce își dorește și gata, e ca rezolvat. Bodi o urcă în mașină și pornesc la cumpărături. Exact așa au făcut și ieri.

Alex Bodi vrea să plece în Spania

Abia scăpat din arest, Alex Bodi spune că se va face băiat cuminte. A doua rundă de arest l-a șocat pe omul de afaceri, așa că și-a promis ca de acum încolo să evite orice complicații.  Tot ce își dorește e să plece rapid în Spania, pentru a-și vizita familia.

”Familia este un sprijin moral, întotdeauna, și părinții sunt cei care sunt lângă tine toată viața, familia, de fapt. Totul e bine, în regulă, sper să fie și mai bine. E greu că e un contrast super mare, dar sunt praguri pe care trebuie să le depășim, să luptăm mai mult ca niciodată”, a mărturisit fostul soț al Biancăi Drăgușanu. În Spania, Alex Bodi nu are numai afaceri, ci și pe prima sa fiică. Omul de afaceri are două fetițe, cu două mame diferite.

Cine e blondina care l-a topit pe Alex Bodi

Primul lucru după ce a ieșit din arest a fost să își vadă fiica din România. Selena. Apoi ne-a servit o mostră de drăgălășenie tată – fiică. Fetița știe că tăticul ei e topit după ea, așa că nu face decât să se alinte. Alex Bodi o întreabă dacă-l iubește, fata îl sărută pe obraz, în semn de dragoste. Ieri, ei au pornit la cumpărături la mall.

Cum am spus, când vine vorba de fiica lui, Alex e gata să se facă luntre și punte ca să îi facă voile. S-au dus să îi cumpere micuței ceea ce își dorea ea mai mult: jucării. „Ai zis tu că mă iubești?”, o întreabă Alex. „Acum zic, te iubesc!”. Fetița știe că ea e „iubirea” lui tata. Alături de sora ei.

Sursa foto: Instagram