Exclusiv. „Obraznica” Delia împărtășește detalii intime și fetișuri cu fanii ei. Iată ce o atrage

Exclusiv. „Obraznica” Delia împărtășește detalii intime și fetișuri cu fanii ei. Iată ce o atrage
Pe Delia o știe toată lumea, drept o artistă și o prezență ieșită din tipare, mai degrabă excentrică. Vedeta adoră lucruri și haine care nu sunt pe placul tuturor.

Mulți dintre fanii Deliei se întreabă, pe bună dreptate, de ce artista care are un corp suplu și armonios, nu poartă niciodată rochii mulate sau ținute sexy. Pur și simplu nu o face în fața lumii. Inclusiv la concerte, are pe ea haine mai degrabă largi, tot felul de compleuri ori salopete.

Delia adoră hainele largi, cu croiuri exagerate și foarte colorate. Într-adevăr, când vine vorba de culori, pare că nu se poate opri. Poate vă amintiți cum, cu ceva timp în urmă, și-a vopsit și părul în două culori, stânga și dreapta, urmărind cărarea de pe mijlocul creștetului.

Delia urcă pe munți în Franța, zilele acestea

Zilele acestea, frumoasa Delia, care este o împătimită a travelling-ului, a ajuns tocmai în Franța. Urcă pe munți aici, a ajun până  la Crucea din Provence, monument aflat la capătul vestic al Munții Sainte-Victoire în departamentul Bouches-du-Rhône din sudul Franței.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delianomad)

Dar până acolo, a umblat și prin civilizația franceză, și le-a arătat fanilor ce a dat-o pe spate. A avut o stare mai orientată spre obiecte ce au legătură cu sexualitatea, Delia, în această excursie franceză. Și nu s-a  sfiit să o arate.

Ce fetișuri dezvăluie în public jurata iUmor

Mai întâi și-a cumpărat un breloc în formă de penis, de culoare roz. Pe care și l-a agățat la curea și a defilat cu el în vânt pe străzile orașului. Mai apoi, a ajuns și într-un loc unde a admirat o centură de castitate, dar și o mască  fetiș din curele și inele.

Delia nu s-a putut abține și, dacă centura nu se făcea să o probeze, a exersat cu masca.

Ea s-a și fotografiat – o imagine de ansamblu și alta de detaliu.

În Franța, Delia a mai fost impresionată și de sculptura unui sân imens, din metal auriu, de pe o terasă.

Sursa foto: Instagram