Exclusiv. Pepe a făcut marele pas în privința iubitei sale Yasmine. Gest suprem înainte de Anul Nou

Exclusiv. Pepe a făcut marele pas în privința iubitei sale Yasmine. Gest suprem înainte de Anul Nou
Dacă săptămânile trecute lumea se întreba dacă nu cumva Pepe s-a despărțit de iubita sa, mai ales că au existat și voci binevoitoare care să relateze sub anonimat că tânăra s-ar fi supărat pe artist din varii motive, iată că lucrurile stau cu totul și cu totul altfel.

Relația dintre Pepe și iubita lui, Yasmine Ody, este cat se poate de serioasă. Zilele acestea artistul defilează cu aceasta pe pârtiile de schi și prezintă admiratorilor săi imagini emoționante de cuplu. Ca și în vară, când Pepe a plecat în vacanță alături de iubita sa, Yasmine Ody, și de fetițele sale pe care le are din mariajul cu Raluca, la fel a făcut și în această vacanță de iarnă.

Mai mult decât atât, în vacanță a venit și una dintre cele mai importante femei din viața lui Pepe. Ceea ce ne face să înțelegem cât de importantă și serioasă este relația lui cu Yasmine, dacă a decis să o prezinte astfel familiei.

Pepe, în vacanță cu fiicele, iubita și cu sora lui, Loredana

Pepe, Yasmine și fiicele artistului se distrează nevoie mare la munte. Cu toții au schiat, iar fetițele s-au și dat pe derdeluș. De asemenea întreaga familie, alături de prieteni, a experimentat și o călătorie atipică, cu sania trasă de cai. Nu numai că se expune alături de iubita sa zilnic, dar Pepe a prezentat-o și uneia dintre cele mai importante femei din viața lui, Loredanei Pascu. Loredana este sora lui Pepe.

Cântărețul are doi frați, pe Gianni și Miguel, dar și o soră mai mare, Loredana. Despre ea, apropiații artistului spun că e „echilibrul clanului”.

S-a mai spus că, în perioada în care era nevasta lui Pepe, Zăvoranca ar fi avut câteva neînțelegeri cu cumnata sa, reproșându-i Loredanei că i se „baga în casă”. Cu toate acestea, în urmă cu câțiva ani, când ieșea de la tribunal la finalul unui proces cu Pepe, Oana Zăvoranu s-a dus la fosta sa cumnată, i-a strâns mâna și a sărutat-o.

Sursa foto: Instagram