În timp ce procesul în care este judecat la cererea DIICOT Craiova, deschis într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism, avansează încet-încet din primăvară, Alex  Bodi și-a luat mașină de miliardar și se laudă cu ea și cu averea sa. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este pasionat de bijuterii. Toate femeile din viața lui au arătat impecabil. Și la fel arată bolizii în valoare de sute de mii de euro fiecare, pe care îi are în garaj.

El a scăpat și de sechestrul asigurator pus pe averea sa și, după ce a fost eliberat din arestul preventiv, a defilat la volanul unor mașini de lux pe care le-a achiziționat în ultima vreme. Recent el a fost surprins de paparazzi la un restaurant din București, unde s-a dus la volanul unui Lamborghini în valoare de jumătate de milion de euro. Dar asta nu este cea mai mare fiță din garajul lui Alex Bodi.

Alex Bodi și-a luat mașină de miliardar

Zilele trecute, controversatul om de afaceri a dezvăluit pe contul tău de Instagram unde este urmărit de peste 79.100 de fani, că și-a  luat mașină nouă. Și nu oricum. Este o mașină „custom made”, adică realizată la cererea și după indicațiile clientului. Mașina are caroseria albastru regal în partea de jos, și argintiu pe capotă și deasupra, pe plafon. În interior, scaunele dintr-un material special de culoare crem sunt asortate metal cu galben auriu.

Cele două scaune din față au, fiecare Display-uri cu touch screen. În plus tavanul mașini poate fi setat ca să arate precum un cer înstelat vara, când sunt perseidele. Piesa de rezistență este mini barul cu pahare de cristal și sticlă pentru whisky.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bodi Alex (@officialbodialex)

Mașina este un Rolls Royce Cullian Mansory. Aceasta e promovată pe site-ul producătorului drept mașina miliardarilor, astfel că prețul de pornire cu dotările din fabrică este de 480.000 €, sumă la care Alex Bodi a adăugat încă mult, pentru a avea mașina visurilor sale.

Cum a făcut avere Alex Bodi

Alex Bodi apare adesea în locații de lux, afișând ținute și accesorii de mii de euro, dar și mașini de sute de mii de euro pe care le schimbă constant. Afaceristul s-a născut la Mediaș, într-o familie modestă. A plecat la 18 ani în Spania, împreună cu familia și a câștigat primii bani din fotbal, timp în care a lucrat și pe șantiere. El a povestit într-un interviu că a vândut aur cu acte false, după ce a investit toți banii într-un club din Spania.

S-a implicat apoi într-o afacere de comerț cu mașini. Ulterior a încheiat un parteneriat cu un milionar croat care deține mai multe mine de aur în Africa. Acesta a înființat prima cripto-bancă din lume, ajungând la un capital de 100 de milioane de dolari. Alex Bodi e unul din pionii afacerii, ajutând la dezvoltarea ei în România.

Conform declarațiilor făcute de avocatul său în contextul dosarului deschis de DIICOT Craiova, Alex Bodi câștigă anual un milion de euro, iar pe parcursul celor 9 ani de la înființarea companiei, vânzările au ajuns la 10 milioane de euro. Pe lângă, el mai deține și firma Voica&Bodi SRL din Spania, la care este administrator și asociat cu un prieten.

Afaceristul a mai investit 3 milioane de euro într-un hotel din orașul său natal.  Cu așa avere, nu e de mirare că deține și o colecție mare de mașini de lux, printre care un SUV Lamborghini Urus, un Lamborghini Aventador SV, un Ferrari Pista 488, un Mercedes-AMG G 63 cu V8, dar și un avion privat.

Sursa foto: Instagram