Exclusiv. Ramona Olaru, dezvăluiri despre mama iubitului. Cum se comportă cu ea viitoarea soacră

Exclusiv. Ramona Olaru, dezvăluiri despre mama iubitului. Cum se comportă cu ea viitoarea soacră
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se pare că au ajuns la gânduri mai bune, au șters, din nou, cu buretele supărările și s-au împăcat.

Dacă până acum Ramona Olaru părea că a întrerupt orice legătură cu Cătălin Cazacu, situația a revenit la normal.

Exclusiv. Ramona Olaru, dezvăluiri despre mama iubitului. Cum se comportă cu ea viitoarea soacră

În direct, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru a deschis subiectul despre mama iubitului ei. Ea a mărturisit că cei doi merg la masă la viitoarea soacră, ceea ce înseamnă că preparatele culinare gătite de aceasta sunt pe placul blondei. Nu de altceva, dar Ramona se pricepe la bucătărie și se spune că face niște produse extraordinare.

Pe de altă parte, vedeta a mărturisit că viitoarea soacră este aceeași zodie cu ea, ba mai mult, e născută la doar o zi diferență. Chiar și așa, tânăra nu pare acum prea fericită și nu mai are bucuria de odinioară, cu care-i molipsea cu ceilalți.

Mesaje dure pe contul de socializare

Nu demult, Ramona i-a lăsat pe internauți să-și pună tot felul de întrebări, după ce a postat un mesaj dur. „Nimic nu mă face să-mi pierd interesul mai repede decât o face o persoană care mă minte”, a spus blonda. În ceea ce-l privește pe Cazacu, acesta a fost activ pe conturile de socializare și, tot cu câteva zile în urmă, le-a arătat tuturor că a ieșit la film cu prietenul Enzo.

Pelicula nu a fost pe gustul lui, așa că a plecat la jumătatea filmului și s-a mulțumit să se plimbe prin centrul comercial. „Ori am îmbătrânit ori am devenit om serios. De la ridicarea restricțiilor cel mai mult mă încântă că pot să fac cumpărături noaptea”, a mărturisit sportivul.

Probabil cei doi au înțeles că într-adevăr au sentimente puternice unul pentru celălalt, așa că posibil să se fi împăcat. De altfel, nu e prima dată când Ramona și Cătălin au probleme în cuplu. Poate că de data asta va fi cu noroc și toate lucrurile vor merge într-o direcție bună.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre