Exclusiv. Secretul lui Costi Ioniță. Cum face ca să aibă bani mulți în conturi

Exclusiv. Secretul lui Costi Ioniță. Cum face ca să aibă bani mulți în conturi
Costi Ioniță este unul dintre artiștii bine cotați în America. Anul trecut artistul chiar a fost nominalizat  la premiile Grammy, onoare cu care nu prea se pot lăuda alți artiști autohtoni.

În data de 4 aprilie, Costi Ioniță se va afla la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, unde are loc ceremonia de decernare a celebrelor premii Grammy. Artistul a aflat în luna noiembrie, anul trecut, despre nominalizare. Considerat unul dintre cei mai buni producători muzicali din lume, Costi a colaborat alături cu alte nume sonore albumele lui Sean Paul și Jesse Royal, nominalizate pentru „Cel mai bun album reggae”. Cât privește melodia „Go Down Deh”, semnată de Costi Ioniță, a reușit performanța să strângă peste 50 de milioane de vizualizări.

Se pregătește să plece în America, la decernare

Pe contul său de socializare, producătorul și-a anunța fanii că urmează să participe la decernarea premiilor Grammy. „Sunt deosebit de bucuros și fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică.

Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru, dar pot să vă spun că sunt tare fericit, sunt tare bucuros, eu acum mă aflu pe teritoriul Statelor Unite, mă întâlnesc și colaborez cu mulți artiști de aici.”, a spus Costi pe contul său de Instagram. Prima nominalizare a artistului a fost în 2012, la aceeași categorie, pentru albumul „Summer în Kingston”.

Secretul care-i ține banii mulți în conturi lui Costi Ioniță

Până să plece în America, Costi Ioniță le dă fanilor o lecție despre cum să pună bani deoparte și să nu îi irosească dacă nu e cazul. El a fost întrebat de un fan de ce folosește o pereche de căști degradate. Adevărul e că accesoriile arată destul de jerpelit, după cum se vede în clipul postat pe TikTok de Costi Ioniță.

„Bă băiatule, căștile astea sunt foarte jerpelite pentru că se ascultă multă muzică la ele. Sunt foarte bune și păstrez la lucruri. De ce? Nu sunt un băiat consumerist. Nu îmi place să consum. Dacă un lucru este bun, îl păstrez cât se poate de mult. Nu e nevoie să distrug planeta să cumpăr doar ca să am ceva nou. Asta  să faci și tu dacă vrei să-ți fie bine n viață. Fortză!”, a transmis Costi Ioniță.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre