Prințul Philip, care a încetat din viață pe 9 aprilie, a fost extrem de iubit de familia regală britanică. Odată cu aniversarea sa de 100 de ani care ar fi trebuit să aibă loc pe 10 iunie, prinții și prințesele au fost cuprinși de nostalgie. Contea de Wessex, soția prințului Edward, a vorbit sincer despre durerea resimțită la moartea iubitului consort al reginei. 

Moartea lui Philip în aprilie „a lăsat o gaură de dimensiuni gigantice în viața noastră”, a declarat pentru BBC Radio 5 Live, contesa, soția fiului mai mic al reginei, prințul Edward. „Cred, din păcate, că pandemia distorsionat ușor lucrurile, în măsura în care este greu să petrecem cu Regina cât de mult timp ne-am dori. Am încercat, dar, desigur, încă nu este atât de ușor.”

Ea a adăugat: „Cred că este posibil ca întregul proces de durere să dureze mult mai mult”.

Familia regală rupe tăcerea. Ce zice Sophie Wessex de moartea lui Philip 

 

Ea recunoaște însă că gestionarea durerii a fost dificilă pentru atât de multe familii din cauza COVID și a distanțării sociale necesare.

„Desigur, modul normal de lucru nu este încă normal, așa că nu facem neapărat lucrurile pe care le-am fi făcut în mod normal”, i-a spus ea miercuri lui Naga Munchetty. „Poate fi la fel pentru multe alte familii. Pentru că dacă nu locuiți cu cineva, 24/7, pierderea imediată nu se simte neapărat în același mod, ca și cum cineva ar fi fost în casă cu voi tot timpul.”

Contesa a vorbit și despre momentul în care a revizitat locul în care prințul Philip și regina Elisabeta au făcut o fotografie care a fost arătată publicului după moartea consortului. „Am avut norocul să mergem în Scoția și nu știu dacă vă amintiți fotografia pe care am făcut-o”, a spus ea. Făcând o pauză pentru a se aduna pe fondul emoției de a-și aminti momentul, Sophie a spus că era însărcinată cu Louise când a făcut fotografia.

„Doar să fiu acolo, în acel loc, a fost un moment„ Oh, Doamne ”, a spus ea, cu vocea tremurândă în timp ce lupta împotriva lacrimilor. „Hm, deci cred că vor veni și vor pleca, dar trebuie să-i lași să vină și să le dai drumul”, a încheiat contesa. 

Foto: Facebook

Iulia Albu a făcut o declarație șoc despre Anna Lesko. Ce a putut spune a șocat pe toată lumea

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp