Fanii Kardashiencelor sunt șocați. Surorile apar într-o fotografie cu înfățișarea complet diferită

Fanii Kardashiencelor sunt șocați. Surorile apar într-o fotografie cu înfățișarea complet diferită
Kim Kardashian și-a uimit fanii cu o postare pe Instagram. Vedeta a distribuit o fotografie veche, în care apare alături de surorile ei. Comunitatea Kardashiencelor de pe rețelele de socializare a fost complet surprinsă deoarece surorile arătau complet diferit.

Vedeta din Keeping Up With The Kardashians a făcut o vizită „cutiei cu amintiri” și a dat peste o imagine cu surorile ei, de acum mult timp.

Câte se pot schimba în 11 ani?

Fotografia, făcută în jurul anului 2009, le prezintă pe Kim, Khloe, Kendall și Kylie strânse în jurul unei mese, la un restaurant. Fanii au constat cu uimire că fetele arătau foarte diferit în urmă cu unsprezece ani.

View this post on Instagram

Babies at Benihana 🥰

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim apare uitându-se inocent la aparatul de fotografiat, cu părul lung și blond. Kylie Jenner este de nerecunoscut în fotografia postată de sora ei mai mare, purtând un tricou mov. Tânăra vedetă părea departe de imaginea sa actuală, îmbunătățită chirurgical.

Deși a recunoscut că a apelat la chirurgia estetică pentru mărirea buzelor, pe internet se zvonește că și-a schimbat înfățișarea din mai multe puncte de vedere. Se crede că celebra Kylie Jenner și-a făcut și un implant mamar, posibil și unul la șolduri și fese. Tânăra a negat zvonurile, insistând că formele ei fac parte din creștere.

Kendall Jenner este un model renumit acum, dar postarea lui Kim Kardashian arată că a existat un moment în care aceasta arăta la fel ca orice altă adolescentă.

Înainte de a deveni vedetă în reality show-ul Keeping Up With The Kardashians, Kendall zâmbea la aparatul de fotografiat, purtând un aparat dentar.

Tânăra în vârstă de 24 de ani a reușit să-și croiască o carieră de supermodel împotriva oricăror cote, după ce a devenit celebră în serialul familiei. 

Khloe Kardashian este aproape de nerecunoscut

Vedeta în vârstă de 36 de ani i-a făcut pe mulți fani să se întrebe dacă și-a făcut unele modificări estetice.

Kim le-a dezvăluit celor 189 de milioane de urmăritori ai ei că se simte nostalgică și a descris fotografia cu: „Bebeluși la Benihana”.

Fanii au accesat secțiunea de comentarii a postării pentru a-și exprima șocul față de fețele surorilor.

„Kourtney este singura care arată la fel”, „Nimeni nu arată la fel” „Cine este cea din stânga?” (cu referire la Kylie), „Unde este buza superioară a lui Kylie?”, au comentat fanii îngroziți.

Sursă foto: Instagram

Iubita lui Brad Pitt, într-o ședință foto pentru bikini turcoaz

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp