Fanii lui Jador, cu ochii în lacrimi după ce artistul a leșinat în timpul unui concert

Fanii lui Jador, cu ochii în lacrimi după ce artistul a leșinat în timpul unui concert
În acest moment, Jador face parte din categoria celor mai iubiți artiști din România. Ce se întâmplă acum cu cântărețul.

Jador și-a băgat fanii în spaimă, după ce acesta a povestit că are din ce în ce mai multe probleme de sănătate.

Fanii lui Jador sunt cu ochii în lacrimi, după ce artistul lor preferat a leșinat în timpul unui concert. „Am mai făcut o dată, dar probabil a apărut din nou…”

Indiferent prin ce situații grele ar fi trecut, Jador și-a pus mereu meseria pe primul loc dar, din nefericire, problemele nu au întârziat să apară. El a leșinat recent în timpul unui concert, dar stresul și oboseala acumulate și-au spus cuvântul, iar afecțiunile au început să apară.

Imediat a fost chemată ambulanța, iar medicii au intervenit de urgență și a fost văzut cu masca de oxigen pe față. Un motiv bine întemeiat pentru ca fanii să fie din ce în ce mai îngrijorați. El le-a spus fanilor ce s-a întâmplat, mărturisind că nu știe de la ce i s-a făcut rău. Și sora sa s-a speriat foarte rău și imediat i-a făcut o programare la medic. El a afirmat că în trecut a fost diagnosticat cu virusul helicobacter şi atunci a beneficiat de un tratament de specialitate.

“Am avut și helicobacter, nu știu… sper să fi trecut și să nu fi reapărut”

„Am niște probleme, s-au adunat niște probleme. O să mă duc la doctor, mi-a făcut sora mea programare și o să vedem despre ce e vorba. Și la concerte mi-a venit să leșin, am leșinat, de la niște probleme, le-am mai avut. Am avut și helicobacter, nu știu… sper să fi trecut și să nu fi reapărut. Am mai făcut o dată (n.r. tratament), dar probabil a apărut din nou”, a declarat Jador, pentru Spynews.

“Menționați-o pe Andreea să ajungă asta la ea că mie mi-a dat block”

Pe de altă parte, el susține că s-a îndrăgostit și își dorește o relație cu o vloggeriță celebră, nimeni alta decât Andreea Bostanica. Din nefericire însă fata nu-l vrea, ba chiar l-a și blocat pe rețelele sociale. „Declarația e publică deja! Care este răspunsul tău? Eu aș vrea să fiu cu ea! Menționați-o pe Andreea să ajungă asta la ea că mie mi-a dat block. Aștept răspunsul tău, Andreea Bostanica!”, a scris Jador, pe TikTok.