Farmece și vrăji. Iată cum puteți scăpa de probleme cu remedii din bătrâni. Veți simți imediat diferența

Farmece și vrăji. Iată cum puteți scăpa de probleme cu remedii din bătrâni. Veți simți imediat diferența
Banii se scurg printre degete? Relația de iubire e la punct să se termine? Nici cu sănătatea nu stați prea bine în ultima perioadă, deși analizele spun că sunteți perfect sănătos? Sunt câteva din lucrurile care vă spun că e posibil să aveți farmece. Câteva remedii din bătrâni vă vin în ajutor.

Dureri mari de cap, oboseala din te miri ce sau florile care nu rezistă în casă, sunt alte simptome că vrăjile și farmecele s-au instalat în casa voastră. Aceste remedii din bătrâni vă vor fi de un real folos.

Dacă la prima vedere nu dați atenție, când problemele se înrăutățesc, trebuie luate rapid măsuri, altfel situația poate deveni din ce în ce mai rău. Un prim pas pe care trebuie să-l faceți este să vă schimbați rapid atitudinea și să deveniți pozitivi.

Faceți trei sfeștanii în casă

Și, foarte important, să vă rugați cât mai mult, cu multă încredere. În același timp, spovediți-vă și împărtășiți-vă cât mai des și chemați preotul să facă sfeștanie în casă. V-ar fi de mare ajutor să faceți trei sfeștanii timp de trei săptămâni. În prima săptămână într-o zi de luni, a doua săptămână miercuri și a treia săptămână vineri. În toată această perioadă, țineți post.

Faceți trei sfeștanii timp de trei săptămâni

Dați cu sare în toate colțurile casei

Un remediu din bătrâni care și-a dovedit eficacitatea este să folosiți sare grunjoasă. Dați cu aceasta în toate colțurile casei și ale curții și lăsați câteva zile să-și facă efectul. Măturați foarte bine, aruncați sarea în afara casei și a curții și repetați ritualul. Veți fi surprinși să vedeți cât de rapid se vor schimba lucrurile în bine.

Aruncați toate lucrurile în care nu v-ați simțit bine

Ați avut momente în care v-ați îmbrăcat în lucruri care vă plac foarte mult, dar nu v-ați simțit bine? Aruncați-le cât mai repede, pentru că nu vă vor permite să avansați. Mai bine mai puține lucruri, cu energie pozitivă, decât multe cu energie negativă. Sunt anumite plante care se folosesc din cele mai vechi timpuri pentru a alunga farmecele și vrăjile. Ardeți în casă salvie, rozmarin, cedru sau lemn de santal și veți atrage doar lucrurile bune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre