Femeia cu cea mai mare gură din lume a ajuns în România cu un scop precis. Și are treabă cu Maia Morgenstern

Femeia cu cea mai mare gură din lume a ajuns în România cu un scop precis. Și are treabă cu Maia Morgenstern
Cartea Recordurilor adună, în fiecare ediție, personaje unul mai interesant ca altul, dar și fapte demne de toată mirarea. Unii se laudă cu modul în care au venit pe lume, alți recordmani au exersat intens pentru a putea intra în rândul celor remarcabili.

În vârstă de 32 de ani, Samantha Ramsdell deține un record internațional ieșit din comun. Numele ei apare în Cartea Recordurilor, fiind femeia cea mai mare gură din lume. „Are 14,5 centimetri în lățime… Da, întotdeauna, am avut o gură mare, iar copiii râdeau de mine. Dar acum, asta este super puterea mea. Activez mult în social-media… Am și spectacole de comedie, și show-uri de stand-up, am reprezentații live în orașul New York“, a povestit tânăra care, zilele acestea a venit în România.

Samantha Ramsdell a ajuns în țara noastră cu un scop cât se poate de precis. Ea a urcat pe scena iUmor, îar în această seară se anunță momente incendiare în cea mai nouă ediţie a emisiunii, care va fi difuzată duminică de la 20:00, la Antena 1.

Samantha Ramsdell participă în emisiune în calitate de concurentă. Femeia care a fost declarată femeia cu cea mai mare gură din lume, va face spectacol total pe scena iUmor. Ce provocări au primit Delia, Costel, Cheloo și Maia Morgenstern din partea ei, telespectatorii pot afla urmărind emisiunea în această seară, la Antena 1.

Femeia cu cea mai mare gură din lume oferă cheeseburgeri

Șerban Copoț a recunoscut-o imediat pe Samantha Ramsdell, pentru că aflase despre titlul primit de aceasta în Guinness World Records, iar Dan Badea a fost impresionat de povestea ei. „Pentru mine, a primi recunoașterea din partea Cărții Recordurilor este modul în care pot să le arăt celor care râdeau de mine că, într-adevăr, am o gură mare, însă, măcar este cea mai mare din lume“, a mai mărturisit concurenta, care a ținut să precizeze că a urmărit pe YouTube câțiva dintre foștii concurenți iUmor.

Imediat după ce a început să performeze pe scena emisiunii de umor, toți cei din platou au fost absorbiți de energia ei. În plus, a înregistrat și o premieră în fața juraților și a celor aflați în public. Maia Morgenstern i-a spus: „Cred că ești foarte frumoasă, ai mult curaj, umor și iei viața ta, toate lucrurile care se întâmplă în viața ta cu voioșie și fericire. (…). Felicitări pentru curajul tău și bucuria vieții pe care o exprimi! Tu te bucuri de viata ta, iar asta este încurajator! Îți mulțumesc foarte mult. Iubesc zâmbetul tău!“.

La un moment dat, Samantha Ramsdell le-a oferit juraților câte un cheeseburger, însă, doar Delia și Costel au intrat în jocul ei. Cum a evoluat momentul vedetei de peste hotare pe scena de la iUmor, câte like-uri au primit și care au fost momentele pregătite de ceilalți concurenți, telespectatorii pot descoperi diseară, de la 20:00, doar pe Antena 1.

Cine are curaj să se pună cu Maia Morgenstern

Maia Morgenstern continuă seria juraţilor-surpriză iUmor în cadrul celui de-al șaselea episod al show-ului, difuzat duminică, de la 20:00, la Antena 1. Actrița li se va alătura Deliei, lui Costel și lui Cheloo în misiunea găsirii celui mai amuzant concurent al sezonului 13, dar nu va scăpa nici de bine-cunoscutul tratament al emisiunii. Bunii săi prieteni, Emilia Popescu şi Marius Bodochi, vor urca pe scena iUmor şi o vor lua la roast.

„Știți că Maia este un tsunami. Dacă nu știți, vă invit la orice piesă, absolut orice piesă în care joacă. Este un tsunami. Și vă întreb: oare câți supraviețuitori sunt după un tsunami? Foarța ei este colosală! Adică, oamenii stau încremeniți și se uită vrăjiți. Asta nu se învață, cu asta te naști! Intră în scenă, ia toată energia, ia toată emoția și, la final, ia toți banii!“, le-a dezvăluit ea celor prezenţi pe platoul iUmor.

Roast-ul juratului-surpriză va continua pe scena iUmor cu Marius Bodochi, actorul de care pe Maia Morgenstern o leagă o prietenie veche: „Ne cunoaştem de foarte mulţi ani, vreo 30, suntem colegi la teatru, am jucat în multe spectacole împreună şi avem o legătură profesională foarte puternică, adevărată, sinceră!”, a povestit Marius Bodochi.

La rândul ei, actriţa a mărturisit despre momentul lui: „M-am simţit iubită, alintată şi mi-a făcut foarte bine!”, totodată întrebând: „De ce n-ai povestit şi cum ne certăm noi frumos?”. Delia a dezvăluit şi ea la finalul momentului: „Un roast super, de care noi, muritorii de rând, n-o să avem parte niciodată!”.

Sursa foto: Antena 1