Festival de operă și operetă în aer liber la Timișoara. Ce face aici Maia Morgenstern

Festival de operă și operetă în aer liber la Timișoara. Ce face aici Maia Morgenstern
Opera Națională Română din Timișoara organizează în colaborare cu Filarmonica „Banatul” Timișoara cea de-a XV-a ediția a Festivalului de operă și operetă în aer liber. Spectacolele se vor desfășura la Grădina de vară „Capitol” din Timișoara. Între vedetele invitate să performeze se numără și celebra actriță Maia Morgenstern.

Duminică, 30 august 2020, ora: 20.30 SEARĂ DE OPERĂ cu participarea soliștilor și a orchestrei Operei Naționale Române din Timișoara. Conducerea muzicală: Mihnea Ignat.

Luni, 31 august 2020, ora: 20.30 SEARĂ DE MUZICĂ ROMÂNEASCĂ cu participarea solistilor și a orchestrei Operei Naționale Române din Timișoara și a Coralei „Contrast”. Coordonator muzical: Vasile Bădescu.

Marți, 8 septembrie 2020, ora: 20.30 CONCERT DE OPERETĂ cu participarea soliștilor și a orchestrei Operei Naționale Române din Timișoara. Conducerea muzicală: Peter Oschanitzky.


Prințul Andrew, abonat la „sclavele” lui Epstein.Noi dezvăluiri incendiare

De ce s-au apucat pompierii din Timiș să danseze după melodia Jerusalema Challenge


Miercuri, 9 septembrie 2020, ora: 20.30 ANOTIMPURILE de Antonio Vivaldi Concert susținut de orchestra de cameră a Operei Naționale Române din Timișoara. În program: „Anotimpurile” de Antonio Vivaldi Solistă: Corina Murgu; „Fledermaus”; op. 56 de Johann Strauss; „Largo al factotum” de Gioacchino Rossini, solist: Traian Moldovan.

Joi, 10 septembrie 2020, ora: 20.30 Nu sunt eu – Maia Morgenstern. O biografie. Spectacol al Teatrului Dramaturgilor Români. Direcția de scenă: Victor Ioan Frunză, scenografia: Adriana Grand.

Opera Națională Română din Timișoara respectă normele de prevenție și protecție impuse de INSP. Bilete și abonamente se găsesc la Agenția de bilete a ORT, Str. Mărășești nr. 2, 300086 Timișoara, telefon informații: 0256201286, email: bileteoperatimisoara@yahoo.com , orar: marți – vineri, de la ora 11.00 la ora 17.00.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp