Prințul Andrew a întreținut relații sexuale cu o a doua femeie trimisă la el de Jeffrey Epstein, a susținut o prietenă a Virginiei Roberts. Roberts a susținut anterior că a fost forțată să facă sex cu prințul în trei ocazii, în timp ce lucra pentru Epstein la începutul anilor 2000. Noile afirmații au fost făcute în serialul documentar Surviving Jeffrey Epstein, care a avut premiera duminică și prezintă interviuri cu numeroase persoane care îl acuză pe Epstein și care povestesc experiențele lor cu el.

Epstein s-a sinucis într-o celulă din New York în august anul trecut, în timp ce aștepta un proces sub acuzații pentru traficarea sexuală a minorilor. Prințul Andrew s-a confruntat demult cu privire la asocierea sa cu Epstein și cu presupusa doamnă Epstein, Ghislaine Maxwell, care așteaptă și ea, în detenție, alt proces în care e acuzată tot de trafic sexual. Atât prințul, cât și Maxwell neagă cu tărie orice faptă greșită.

Dezvăluirile „fetelor” lui Epstein

Vorbind în serial, Roberts spune: „Prințul Andrew nu este prințul din poveștile de basm pe care le-ați citit”. Roberts susține că a fost forțată să facă sex cu prințul în trei ocazii – odată la Londra, odată la New York și odată în insula privată din Caraibe a lui Epstein.


Andreea Bălan a plecat la munte. Imagini despre cum se distrează

De ce s-au apucat pompierii din Timiș să danseze după melodia Jerusalema Challenge


O a doua acuzatoare a lui Epstein, Lisa Phillips, susține apoi că Roberts nu a fost singura femeie traficată prințului Andrew de către Epstein. „Cele mai multe fete nu au vorbit despre ce s-a întâmplat cu prințul Andrew, dar am avut o prietenă foarte bună, care mi-a încredințat secretul despre experiența ei cu el”, spune ea. „Mi-a spus că Jeffrey a instruit-o să intre într-o cameră și să facă sex cu prințul Andrew”, a mai adăugat aceasta.

O serie de colaboratori ai serialului susțin, de asemenea, că Epstein le-ar fi oferit femei asociaților săi pentru a putea apoi să dețină controlul asupra altor oameni puternici. „El mi-a spus că trebuie să îi aibă cu ceva la mână pe oameni”, spune Phillips. Roberts continuă: „Au fost momente în care m-a trimis cu avionul în întâmpinarea oamenilor … spunând: „Vreau să aveți grijă de ei și să-mi raportați ce le-a plăcut, ce ați făcut pentru ei”.

Camere video ascunse în locurile plăcerilor interzise

Foști asociați ai lui Epstein au spus anterior că camerele din vasta sa casă din orașul Manhattan, unde se știe că prințul Andrew a fost cazat, erau echipate cu camere de luat vederi. Se spune că aceste camere au fost destinate să capteze imagini compromițătoare ale oaspeților Epstein.

Descriind zvonurile, jurnalistul din New York Times, Christopher Mason, un prieten personal al lui Maxwell, spune: „Poveștile pe care le-am auzit erau că în fiecare dormitor de oaspeți din casa lui Jeffrey Epstein, erau camere ascunse. Și acea parte a abilității lui Jeffrey de a manipula a fost că a făcut aceste filme cu bărbați puternici care făceau relații sexuale cu fete minore.

Aceste înregistrări au fost ținute într-un seif pe care Jeffrey îl folosea ca un instrument pentru a manipula tipii înstăriți, pentru a-i determina să facă tot ce și-a dorit”, conform The Sun.

Sursa foto: Instagram, The Sun

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri