Fetițele Andreei Bălan și George Burcea nu vor avea restricții. Judecătorul a decis și a desfăcut căsătoria părinților

Fetițele Andreei Bălan și George Burcea nu vor avea restricții. Judecătorul a decis și a desfăcut căsătoria părinților
După aproape doi ani, divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a încheiat. Iar instanța a decis în favoarea amândoura.

Andreea Bălan și George Burcea nu au vrut să divorțeze la notar, în vara anului 2020, atunci când s-au hotărât că lucrurile între ei sunt iremediabil compromise. Au decis să meargă în instanță pentru a trage linie după cei cinci ani de relație. Prima înfățișare a avut loc pe 1 octombrie 2020  și de atunci au urmat un șir de reproșuri, mai ales cu privire la infidelități.

Divorț, după 5 ani de iubire

Andreea i-a adus multe acuzații fostului soț, declarând că acesta ar fi avut probleme cu drogurile, mai ales că actorul fusese prins de Poliție că s-a urcat la volan după ce a consumat niște „iarbă”. De curând, Burcea și-a primit condamnarea.

Presa a scris mult.  Inclusiv că actorul George Burcea o agresa verbal pe cântăreață, că se purta urât acasă, chiar de față cu copiii sau bona, ca lipsea cu nopțile, fără ca nimeni să știe unde și cu cine e.

Când între actor și Viviana Sposub s-a înfiripat iubirea, Andreea Bălan a spus public că nu este de acord ca fiicele sale să petreacă timp cu tatăl lor în compania actualei iubite. Evident, s-a cerut instanței să se pronunțe asupra custodiei fetițelor.

Ambii părinți vor avea grijă de fetițe

Joi, pe 3 martie 2022, divorțul s-a încheiat.

George Burcea și Andreea Bălan au divorțat oficial. Actorul a făcut și primele declarații despre divorțul oficial de mama fiicelor sale, mărturisind că este mulțumit de decizia judecătorului pentru că este una pozitivă. El a declarat că instanța a decis ca ambii părinți să dețină custodia Ellei și a Clarei.

„Da, astăzi a venit decizia domnului judecător și este una pozitivă, așa cum mă și așteptăm. Divorțul este din culpă comună, iar custodia copiilor nu este exclusivă, așa cum cealaltă parte a cerut, ci comună, dar bineînțeles cu domiciliul la mamă, așa cum este normal pentru minore”, a declarat George Burcea pentru Fanatik.ro.

Ca și altă dată, George Burcea a spus că este un tată capabil să aibă grijă de fetele lui, iar instanța a fost convinsă că poate să-și vadă copiii fără restricții impuse de mamă.

„Mereu am spus și am demonstrat că sunt un tată bun și capabil să am grijă de copiii mei, așa cum am avut și până la separarea de mama acestora. Acum, cu această decizie, voi fi mult mai liniștit, împlinit și fericit pentru a-mi putea face treaba bine la filmele pe care le am și la nopțile pe care le voi petrece cu Lăpticii mei (n.r. așa le spune el fetițelor pe rețelele sociale), a mai spus George Burcea pentru sursa citată.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre