Fiica lui Ion Țiriac și-a schimbat atitudinea după ce a intrat în marele templu al lui Amun din Egipt

Fiica lui Ion Țiriac și-a schimbat atitudinea după ce a intrat în marele templu al lui Amun din Egipt
Singura fiică a lui ion Țiriac trăiește în Miami și duce o viață de vis în apartamentul ei cu vedere spre ocean. Ea a petrecut clipe minunate în Egipt, iar întâlnirea cu marile temple și cu piramidele, au inspirat-o.

Ioana Natalia a participat, în Egipt, la un eveniment de lux, unde a reușit să atragă toate privirile cu aparițiile sale. Un mare brand de lux care a sărbătorit 50 de ani de existenţă, a organizat o petrecere spectaculoasă la Templul din Luxor. Potrivit lanazione.it, au fost prezenţi 400 de invitaţi din 50 de ţări. Aceștia au luat cina într-una dintre curţile templului din Luxor, printre imense buchete de trandafiri şi candelabre de cristal aduse special, de la Florenţa.

Așa tată, așa fiică

Fiica fostului mare jucător de tenis are aceeași pasiune pentru mașini ca și tatăl său. Din toată colecția acestuia iubește un Ferrari 812 Superfast, al cărui preț depășește 300.000 de euro. Mașina are un motor V12, de 800 de cai putere, și ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 2.9 secunde.

Atent la pasiunile fiicei sale, Ion Țiriac i-a făcut cadou acesteia, de Crăciun, un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro. Ea deține astfel una din cele numai 275 de astfel de mașini scoase la vânzare, la nivel mondial.

Ioana Natalia: „Există un început pentru orice!”

După vizita în Egipt, singura fiică a lui Ion Țiriac și-a învins temerile și trecut la fapte. Ioana Natalia s-a apucat de wakeboarding, imediat ce a revenit în Miami. Tânăra de 25 de ani a distribuit o imagine în care le arată urmăritorilor ei că a început să practice acest sport extravagant. „Există un început pentru orice!”, a titrat aceasta alături de imaginea care o arată plutind pe placă.

Ioana Natalia Țiriac e unul din copiii pe care Ion Țiriac i-a făcut cu jurnalista egipteană Sophia Ayad, o femeie cu adevărat superbă. Fiica lor a moștenit frumusețea mamei. Ioana, unica fată a miliardarului Ion Țiriac, a studiat Jurnalismul și Economia la Universitatea din Miami și tocmai a absolvit, vara aceasta. Ea a locuit Monaco alături de mama și fratele ei, Karim, apoi a făcut Liceul American în București, înainte să vină în Miami, pentru studiile universitare.

Sursa foto: Instagram