Fiica lui Țiriac uimește pe toată lumea. Nimeni nu ar îndrăzni să se pună cu ea

Fiica lui Țiriac uimește pe toată lumea. Nimeni nu ar îndrăzni să se pună cu ea
Ioana Țiriac îi calcă pe urme tatălui său din multe puncte de vedere. Tânăra, în vârstă de 25 de ani e extrem de curajoasă, spre bucuria tatălui.

Ultimul lucru pe care l-a făcut fiica lui Ion Țiriac l-a lăsat fără cuvinte chiar și pe afacerist. E incredibilă fata asta!

Fiica lui Țiriac uimește pe toată lumea. Tânăra e fantastică, dar nimeni nu ar îndrăzni să se pună cu ea

Ioana i-a luat prin surprindere pe toți după ce a început să tragă cu pușca. Și nu e pentru prima dată când tânăra se filmează când trage cu arma. Acum a postat pe contul său de socializare un video în apare cum trage la țintă cu pistolul, apoi l-a schimbat cu pușca.

„Aș vrea să fug de tot: și de fundație, și de construcții și de absolut tot”

În ceea ce îl privește pe Ion Țiriac, omul de afaceri susține că ar vrea să lase tot în urmă și să se liniștească, trăind mai mult în Africa, unde consideră că e casa lui. Magnatul a achiziționat recent de la o familie de elvețieni un resport în Namibia. Prețul pe care l-a scos din buzunar a fost de 5.5 milioane de euro. Dar asta nu e tot, pentru că Țiriac a mai plătit alte 2 milioane de euro în extinderea unui lac natural din zonă.

Opt bungalouri și piscină

„Singurele mele plăceri sunt cele cu Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot: și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta”, a declarat Ion Țiriac pentru antena3.

Sursele spun că noul resort al lui Ion Țiriac are, printre altele, două vile cu adevărat extraordinare destinate oaspeților, dar și  opt bungalouri și piscină. În acel loc mirific se vor organiza safari-uri și se vor vâna de la leoparzi și zebre, la antilope și alte animale mari.

Recomandarile noastre