Finala Survivor România, la mâna publicului. Emisiunea e urmărită și în Grecia

Finala Survivor România, la mâna publicului. Emisiunea e urmărită și în Grecia
Mai sunt doar câteva zile până la finala Survivor România. Concurenții încep să-și pună strategiile în aplicare.

Competiția Survivor România a ajuns la final și concurenții fac tot ce le stă în putință să intre în posesia marelui premiu.

Finala Survivor România, la mâna publicului. Emisiunea e urmărită și în Grecia

Concurenții de la Survivor România sunt din ce în ce mai tensionați, pentru că pe 10 iulie 2021 va avea loc momentul în care se va anunța câștigătorul. Se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro Zanni și Elena Marin din tabăra Faimoșilor, dar și Maria, Albert, Andrei și Marius din echipa Războinicilor. Rămâne de văzut cine va pleca acasă cu trofeul. Cum startul confruntărilor individuale a venit, concurenții se vor descurca așa cum pot.

„Îmi place să mă lupt cu cei mai buni”

La finalul ediției din 1 iulie 2021, Elena Marin a fost nominalizată spre eliminare de colegul Marius Crăciun. Acesta a declarat că a avut și un motiv bine întemeiat: vrea să concureze cu cei mai puternici dintre cei rămași în emisiune. „Voi face nominalizarea din punct de vedere sportiv, chiar dacă acum suntem la individuale și aș putea să votez strategic.

Pentru a fi benefic pentru mine și să ajung în finală.  Îmi place să mă lupt cu cei mai buni, să fie meciuri strânse, să simt adrenalina la fiecare intrare. Nominalizarea mea va merge către Elena”, a afirmat Marius, potrivit wowbiz.ro. surprinzător, Elena Marin părea că se aștepta la această decizie a colegului.

„Știam și mă așteptam. Era clar că Marius mă va nominaliza pe mine. Încerc să iau asumat această nominalizare. Este important ce demonstrăm, vreau să am încredere în mine, să aștept următoarele zile să văd ce jocuri vom avea. Noi trebuie să demonstrăm și publicul decide.

Nu mai spun că îmi doresc să rămân în competiție, pentru că mi se reproșează că cer milă. Sper să pot demonstra mai multe. Ca sentiment pe care îl am este emoția că sunt nominalizată și pot pleca acasă. Maria știe cel mai bine prin ce trec, dar voi încerca să transpun teama în trasee și să fie constructivă”, a declarat aceasta.

Ce relație de iubire are Maria Chițu și cu cine

Interesant este faptul că emisiunea Survivor România este urmărită cu maxim interes și în Grecia. De altfel, presa elenă a făcut dezvăluiri uimitoare despre războinica Maria Chițu. Jurnaliștii susțin că aceasta ar avea o relație de dragoste cu un concurent. „La Survivor România există, de asemenea, un cuplu asemănător cu cel din Grecia, format de Sakis și Marilena.

Albert Oprea, om de afaceri de 24 de ani și Maria Chițu, o studentă de 20 de ani, au devenit extrem de apropiați.

Atât de apropiați încât acum dorm împreună iar săruturile și îmbrățișările dintre ei au ajuns să nu-i mai deranjeze pe colegii lor de echipă, mai ales că aceștia au ajuns să-și manifestele sentimentele nu doar în pădure ci chiar în baracă”, a notat publicația elenă tvfreaks.gr.

Tânăra nu a stat pe gânduri și a explicat tuturor că relația dintre ea și Albert este una doar de prietenie. Asta pentru că i-a respins avansurile și nu a mai dat loc de nici o interpretare după ce acesta a vrut să o sărute în somn.

Jurnaliștii eleni sunt șocați de duritatea emisiunii

Pe de altă parte, jurnaliștii din Grecia au afirmat că emisiunea Survivor România este una foarte dură și au fost surprinși de angajamentul concurenților. „La Survivor România, accidentările sunt extrem de serioase. Mai ales că toți concurenții dau totul pentru a câștiga jocurile, iar victoria este singurul lor obiectiv.

Jucătorii care au intrat la Survivor au fost în număr de 42 (!). În prezent, aceștia au rămas 8! (în urmă cu două săptămâni, n.red.). Frecventele accidentări au forțat producția să aducă jucători noi care au dat totul pentru victorie, un lucru pe care-l veți descoperi în ediția de duminică”, au notat ziariștii eleni.

Sursă foto: evz.ro

Recomandarile noastre