Margherita și-a speriat fanii. S-a fotografiat cu perfuziile la mână, în spital

Margherita și-a speriat fanii. S-a fotografiat cu perfuziile la mână, în spital
Au trecut doar câteva zile de când Ioniță de la Clejani și-a scos fiul de la centrul de dezintoxicare, că Margherita și-a făcut apariția în peisaj. Cu perfuzii la mână.

Focoasa Margherita a ajuns la spital, cu perfuzii la mână. Ce s-a întâmplat cu fiica lui Ioniță și Viorica de la Clejani.

Margherita și-a speriat fanii. S-a fotografiat cu perfuziile la mână, în spital

Cu puțin timp în urmă, Margherita le-a produs un șoc fanilor. Tânăra s-a fotografiat cu perfuzii la mână și a postat imaginea pe Instagram. Din fericire, cei care o urmăresc au aflat că nu e nimic grav, ea afirmând că a apelat doar la o terapie de revitalizare.

„Am ajuns pe aici să fac o terapie de revitalizare. Prin această perfuzie intră electroliții, amino-acizi, vitamine și tot ce are corpul nevoie. Fiecare dintre noi are nevoie de mai multă energie”, a spus Margherita de la Clejani.

Poate face cinci ani de închisoare

Dar Margherita nu a scăpat de problemele pe care le are în urma accidentului de anul trecut, când a făcut un accident. Atunci s-a dovedit că aceasta era sub influența a nu mai puțin de patru substanțe interzise. Ea a încercat atunci să spună că este victima unei acțiuni de denigrare, iar ulterior a menționat că nu-și mai amintește nimic. ”Margherita nu se droghează cu heroină.

Margherita nu este o consumatoare de droguri. Sunt foarte bine. Arăt foarte bine. 90-60-90. 55 de kilograme. Sunt foarte fericită! Îi mulțumesc mamei că sunt în corpul acesta perfect. Îmi place foarte mult să scriu, îmi place lingvistica. Lucrez foarte mult la proiectele mele.

Mie îmi place foarte mult să scriu. O să scriu o carte. În curând, voi lansa o colecţie de haine, cu inspiraţie din America”, a spus fiica Clejanilor în acel moment. Din păcate pentru ea, oamenii legii i-au dat lovitura de grație, în acest moment dosarul a ajuns la Judecătoria sectorului 4.

Ioniță a dat și primele detalii despre divorțul de Viorica

În ultima perioadă au apărut multe discuții despre un posibil divorț între Ioniță și Viorica de la Clejani. Primul semn a fost faptul că la un eveniment, pentru prima dată, Viorica a cântat singură. Ioniță a ieșit imediat la apel și a infirmat orice zvon legat de o despărțire de mama copiilor săi, dar a subliniat faptul că problemele cu aceștia i-au zdruncinat.

“Suntem triști din cauza situației cu care ne confruntăm, nu ne este ușor. Plus că nu avem nici concerte. Nu este adevărat ce se spune că eu și Viorica divorțăm. Clejanii au fost tot timpul un subiect bun pentru public”, a spus Ioniță. Pe de altă parte, Ioniță le-a transmis tuturor părinților să aibă mare grijă de copiii lor, pentru a nu ajunge în situații limită.

„Dragilor, aveți grijă de copiii dumneavoastră, nu credeți toți oamenii care vin spre dumneavoastră… Spre noi vin. Eu am rupt interfonul și l-am băgat în coșul de gunoi. Știți de ce nu mai am interfon? Pentru că vin fel și fel de oameni la porta mea. Am acceptat să vină televiziunile acasă, asta e, mi-am asumat…

Mi-am rupt interfonul și l-am băgat în gunoi ca să nu mai fim sunați. Nu toată lumea care te pupă… unii îți lasă venin și sunt numai pe interes. Aveți grijă de copii, decât să scrieți mesaje rele este mult mai bine să faci niște povețe, niște sfaturi… E ușor să faci un rău, binele se face greu”, a spus acordeonistul.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre