Fiul asiatic al Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt a devenit artist sub pseudonim. Nu vrea să împrumute din celebritatea părinților

Fiul asiatic al Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt a devenit artist sub pseudonim. Nu vrea să împrumute din celebritatea părinților
Pentru copiii celebrităților pare destul de simplu să se bazeze pe succesul părinților lor și să aibă la rândul lor succes din start. Ca și fiul Madonnei, care expune sub pseudonim, Pax Jolie-Pitt își face un nume în lumea artei, sub acoperire.

Fiul asiatic al Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt a devenit artist sub pseudonim. Nu vrea să împrumute din celebritatea părinților ci să se lanseze prin forțe proprii. Potrivit Page Six, fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt a lucrat ca artist sub un pseudonim. Pax are 19 ani și ar putea avea un viitor strălucit ca artist. Page Six a relatat că acesta creează artă, în secret, sub numele fictiv „Embtto”.

O sursă a declarat pentru sursa citată că arta sa este un „proces digital și media mixte” dar nu e vorba de NFT. Aceeași sursă descrie arta băiatului cu părinți celebri ca fiind „abstractă”. Se pare că Pax lucrează în secret de ceva timp, deoarece are deja pregătite lucrările pentru o expoziție care urmează să aibă loc într-o galerie din Tel Aviv, Israel.

Cine este Pax Jolie-Pitt

Pax, acum în vârstă de 19 ani, a fost adoptat din Vietnam la vârsta de patru ani,  de Angelina Jolie și Brad Pitt când erau încă căsătoriți, în 2007.

Cei doi foști soți îi mai au în comun pe Maddox, 21 de ani, Zahara, 18 ani, Shiloh, 16 ani, și gemenii Knox și Vienne, 14 ani. În timp ce Pax se ocupă de artă, Maddox este actor și producător. Zahara este în prezent la facultate, dar a cochetat și ea cu actoria. Shiloh este încă adolescentă, dar este o dansatoare excelentă, în timp ce Knox și Vienne se bucură de viața de pre adolescenți.

Când a crescut, Pax a avut tendința de a sta departe de lumina reflectoarelor.  El a fost rareori fotografiat. Ultima dată, a apărut în noiembrie, când a fost văzut făcând cumpărături cu mama sa, prin Los Angeles. Tânărul a absolvit facultatea în 2021, o sursă declarând pentru The Sun că a ales să nu participe la ceremonia de absolvire, tocmai pentru a evita paparazzi.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre