Nimic nu se compară cu bucuria de a fi părinte, iar Dani Oțil și Gabriela stau drepți când vine vorba de fericirea acestuia.

Fiul lui Dani Oțil doarme pe muzica lui Mozart

Recent, Gabriela Oțil a postat pe contul de socializare un mic filmuleț în care bebelușul doarme liniștit pe acordurile lui Mozart. Mai mult, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, tăticul a dezvăluit că moștenitorului îi place cel mai mult când în casă e puțin mai frig, motivând că… „frigul îi înmoaie”.

Motor pentru Luca

Pe de altă parte, chiar dacă nu are nici o lună de când s-a născut, Dani se pregătește să-i cumpere lui Luca un motor și s-a pus deja pe căutări.  Pentru că nu se știe niciodată dacă nu-i va călca pe urme prezentatorului, îndrăgostit de mașini și motociclete.

După doar trei săptămâni de stat cu bebe, acesta i-a transmis câteva rânduri și mamei sale. „Trei săptămâni cu bebelușul. O sun pe mama la fiecare două ore să îmi cer scuze pentru ce i-am făcut când eram eu bebeluș”, a mărturisit prezentatorul.

Prezentatorul, luat la întrebări de internauți

Cu puțin timp în urmă, Dani Oțil a fost luat la întrebări de internauți, care l-au acuzat că a scos copilul la aer mult prea devreme. Acesta a ieșit la atac și a afirmat că nu știa că în lumea aceasta există atât de mulți specialiști în neonatologie.

”Am de zece zile bebeluș. Și mi-am dat seama ca există mulți ”specialiști” în neonatologie pe rețelele de socializare. M-au întrebat unii de ce am scos copilul afară? Că cică e prea devreme.

Cică 2-3 luni să nu îl scoți. Ieri am scos pentru prima dată bebelușul afară. Nici bine nu a pus soția un story pe Instagram, că o fană în loc să îi scrie prietenei ei… Că ia uite-o și p-asta scoate copilul așa devreme afară. I-a scris, de fapt, Gabrielei”, a spus Dani Oțil în emisiunea prezentată.

Sursă foto: instagram