Fiul Patriziei Paglieri s-a pus pe treabă și a făcut primul pas în carieră

Fiul Patriziei Paglieri s-a pus pe treabă și a făcut primul pas în carieră
Patrizia Paglieri nu e doar una dintre cele mai simpatice vedete din România, dar și o profesionistă în adevărul sens al cuvântului. Iar fiul ei îi calcă pe urme.

Francesco îi calcă pe urme mamei sale, celebra Patrizia Paglieri și vrea să intre în lumea bună. Dar nu se vede lucrând într-un restaurant.

Fiul Patriziei Paglieri s-a pus pe treabă și a făcut primul pas

Francesco e mai hotărât ca niciodată să aibă succes în noul business pe care intenționează să-l deschidă cât mai repede. Tânărul și frumoasa sa mamă s-au pus de acord și vrea să intre cât mai repede în domeniul HORECA. Așa că s-a hotărât să devină patron de cafenea și a făcut primul pas în acest sens.

Oameni hotărâți, Francesco și Patrizia au dat deja drumul la treabă și au găsit și un spațiu cu vad, e vorba de Gara de Nord. Sursele spun că a fost cumpărată deja prima franciză și în octombrie va fi servit primul client.

„Am cumpărat o franciză. Deschidem în zona noastră, în Mogoșoaia, în zona de Nord, pentru că restaurantul e o viață foarte complicată”

„Mă atrage zona de gătit. Dar nu mă atrage atât de mult încât să lucrez într-un restaurant. Îmi place zona HORECA. Acum vreau să deschid o cafenea cu mama, dar nu pe partea de restaurante pentru că este o viață foarte complicată! Urmează să deschidem cafeneaua în luna octombrie.

Am cumpărat o franciză. Deschidem în zona noastră, în Mogoșoaia, în zona de Nord, pentru că restaurantul e o viață foarte complicată. Tot timpul trebuie să fii acolo, de luni până duminică. Sincer, la restaurant nu mai vreau. Am lucrat și e foarte greu să fii bucătar la restaurant. E o viață frumoasă, dar pe care eu nu o vreau”, a declarat Francesco, potrivit Click.

Francesco este singur și acum

După participarea la Asia Express, toată lumea s-a gândit că între Francesco și Maria Speranța, fiica celebrei actrițe Adriana Trandafir. Cei doi au păstrat o relație frumoasă după încheierea emisiunii, au ieșit împreună dar doar în calitate de prieteni.

”Am ieșit împreună după emisiune, dar nu am ieșit la un date, am ieșit ca prieteni și cu alte persoane din cadrul emisiunii. Ea oricum avea prieten, bine, ea îmi spunea mie că nu se înțelege bine cu prietenul ei și tot așa.”, a spus Francesco pentru Fanatik.ro.