Fiului fostului baron de Giurgiu a mințit! A apărut proba!

Fiului fostului baron de Giurgiu a mințit! A apărut proba!
Cuplul momentului din showbizul românesc a încheiat escapada romantică în Maldive și așa au apărut și primele imagini. Cei doi amorezi și-au luat zborul.

Acum putem spune cu certitudine că fiului fostului baron de Giurgiu a mințit atunci când a susținut, în emisiunea lui Cătălin Măruță, săptămâna trecută, că habar nu are pe unde stă Bianca Drăgușanu în Dubai și că în mod categoric nu e împreună cu ea acolo.  Se pare că a fost cu ea acolo și, mai departe, au plecat să se răsfețe în Maldive.

Fiului fostului baron de Giurgiu a mințit!

Dacă până acum fanii lor doar au întrezărit niște reflexii ale lui Bădălău junior în fereastra camerei de hotel unde poza Bianca Drăgușanu, acum au apărut pozele de-a dreptul cu cei doi înlănțuiți, ca un cuplu. Afectuos și grijuliu, Gabi Bădălău ține mâna pe umărul Biancăi Drăgușanu, afirmând, gestual, relația dintre ei. „E a mea” pare a spune, fără cuvinte, gestul fiului fostului baron de Giurgiu.

Cum au apărut Bianca și Gabi în aeroport

Imaginea primită pe celebra adresă pont@cancan.ro nu face decât să întărească și mai mult că zovonurile care susținut de la început că între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău există o relație. Fosta soție a lui Alex Bodi împreună cu actualul ei iubit așteptau îmbarcarea. Potrivit informațiilor primite de sursa citată, cei doi au zburat de pe aeroportul din Male cu Flydubai, după ce au petrecut o vacanță de vis pe malul Oceanului Indian.

Fiului fostului baron de Giurgiu a mințit!

Îmbrăcați în negru, în ținute aproape sport, el cu șlapi în picioare, dar unii care au un preț cu mai multe zerouri, în euro, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au așteptat rândul la îmbarcare. El a fost destul de protectiv cu noua sa iubită, pe care a cuprins-o de umeri.

Bărbații din viața Biancăi

Cum Bianca Drăgușanu e deja de ceva timp în vacanțe, și nici în Dubai, nici în Maldive nu a luat-o cu ea pe micuța Sofia, a fost rândul tatălui, Victor Slav, să petreacă timp cu aceasta. Victor Slav a distribuit zilele acestea imagini cu el și Sofia. Din fotografii se vede cât de bine se înțeleg și se distrează cei doi.

Pe de cealaltă parte, fiului fostului baron de Giurgiu care a mințit  la televiziune, este în plin scandal cu fosta soție. La mijloc e un proces privind custodia copiilor. Femeia cere dovada că el nu se mai droghează. el a refuzat să facă până acum testul antidrog. Dar a promis, în emisiunea lui Cătălin Măruță că îl va face când se întoarce din vacanță. Asta, pentru a pune capăt discuțiilor. A mai spus că i le va prezenta lui, în premieră, rezultatele. Dar, la fel cum am promis asta, a spus și că nu are nicio legătură cu Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Instagram , Cancan

Povestea „Văduvei negre”. Cum a ordonat asasinarea ultimului Gucci care a condus celebrul brand

Recomandarile noastre