Florin Călinescu și Eminem. Tudor Gheorghe, Fuego și Grigore Leșe nu mai sunt pe gustul actorului

Florin Călinescu și Eminem. Tudor Gheorghe, Fuego și Grigore Leșe nu mai sunt pe gustul actorului
Ce l-a apucat? Florin Călinescu face tot mai des aluzii la vârsta lui, dar și la alți artiști. I-a atacat subtil pe Tudor Gheorghe, Fuego și Grigore Leșe.

În lumea showbiz-ului sunt multe simpatii, dar și antipatii. Sunt artiști care colaborează foarte bine, ba chiar sunt și prieteni. Însă, sunt și multe critici răutăcioase. De la o vreme, Florin Călinescu vorbește despre el ca un urs bătrân, iar despre alți artiști are comentarii nu tocmai amicale.

Florin Călinescu comentarii mucalite la ”Românii au talent”

Florin Călinescu stârnește zâmbetele colegilor din juriul ”Românii au talent” cu comentarii mucalite. Dacă este o concurentă frumoasă, face aluzii că e prea târziu pentru el să se mai gândească că ar putea acționa. ”Ai trezit ursul din mine”, a spus unei concurente.

Unui dansator tânăr i-a spus că ”nu mai poți să fii lebădă la 45 de ani”. A fost felul său de a îi spune concurentului că dansatorii își dedică viața acestei arte, dar ajung să se epuizeze rapid, în ciuda vârstei lor.

”Acum îmi dau seama de ce toți dansatorii aveți un destin al fluturelui care se apropie de lumânare pentru că de fapt ardeți foarte repede. E un destin destul de scurt al dansatorului, în general. Nu poți să fii lebădă la 45 de ani, decât poate moartă prin spate, prin stuf”, a comentat Florin Călinescu.

Florin Călinescu stârnește zâmbetele colegilor din juriul ”Românii au talent” cu comentarii mucalite

Florin Călinescu atac subtil la Tudor Gheorghe, Fuego și Grigore Leșe

Florin Călinescu a fost categoric când a fost vorba despre alți artiști îndrăgiți de public. ”Nu mi-aş cumpăra niciodată bilet la concertele lui Fuego. Nici la Tudor Gheorghe, nici la Grigore Leșe”, a spus Florin Călinescu.

Andi Moisescu a încercat să facă o glumă, spunându-i colegului său de emisiune că, într-adevăr, nici Fuego, nici Tudor Gheorghe, nici Grigore Leșe nu i se potrivesc, ca stil muzical. Însă, l-ar vedea stând la rând să își cumpere un bilet la un concert Eminem.

„Da, ai dreptate. Nu ţi se potrivesc aceşti artişti. E foarte corect, tu te-ai duce la Eminem, de exemplu”, a glumit Andi Moisescu.

„De ce m-aş duce la Fuego? Împodobește, mamă, bradul! Dar tu ce ai, mă?! Tot mama să îţi imbodobeasca bradul? Cu vestuța aia a lui!”, a spus Florin Călinescu.


Cine era bunicul lui Florin Călinescu. Actorul a povestit tot

Exclusiv. Singurătatea unui mare actor, iubit de public. Unde s-a ascuns de lume Florin Călinescu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre