Florin Piersic poartă în suflet o mare durere. A fost marele său vis

Florin Piersic poartă în suflet o mare durere. A fost marele său vis
Nimeni nu-i dă lui Florin Piersic vârsta pe care o are, pentru că marele actor le dă tuturor cele mai frumoase lecții de viață.

Într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, la Antena 3, Florin Piersic a dat cărțile pe față și a spus lucruri neștiute de nimeni.

Florin Piersic poartă în suflet o mare durere. A fost marele său vis

E unul dintre cei mai iubiți și talentați actori pe care i-a avut vreodată România, iar personajele cărora le-a dat viață vor rămâne întipărite în sufletele românilor pentru totdeauna. Chiar și așa, ceva lipsește în viața lui Florin Piersic. El a declarat recent că a avut o mare dorință care nici acum nu s-a împlinit.

Dar încă mai speră că marele vis va deveni realitate și va reuși să intre în pielea lui Hamlet, de W.Shakespeare. „Visul meu a fost ca eu să joc Hamlet. L-a jucat Cozorici, l-a jucat Caramitru, l-au jucat mai mulți dintre actorii români”, a declarat actorul la Antena 3.

„N-am avut această ocazie, în schimb am fost în sala în care el a jucat de foarte-foarte multe ori”

A mai existat un lucru pe care și l-a dorit din tot sufletul său mare. Chiar dacă nu a putut să joace alături de Laurence Olivier, cel mai bun actor din toate timpurile în viziunea lui, Dumnezeu i-a ajutat și a reușit să-l vadă cum joacă. Un moment care i-a rămas în suflet.

„…și când am ajuns acolo, am văzut sala de bal, în care, am aflat atunci, că dintre cei care s-au prezentat într-un spectacol Shakespeare era Laurence Olivier, actorul vieții, vieții, vieților mele, regele artiștilor, cum spunea colega mea Ioana Bulcă. Nu există un actor mai mare ca el, eu sunt de acord.

El a fost pentru mine o minune în tot ce l-am văzut. Visul meu a fost ca să joc, să apar lângă el, să-i sărut mâna. N-am avut această ocazie, în schimb am fost în sala în care el a jucat de foarte-foarte multe ori. Vorbesc de  Aldwych Theatre din Londra”, a mai spus mare actor.