Florin Ristei: „M-au întrebat dacă m-au dat afară de la Răzvan și Dani”

Florin Ristei: „M-au întrebat dacă m-au dat afară de la Răzvan și Dani”
Noul val al pandemiei face ravagii între vedete, pare-se. Se suprapune cu lansarea grilei de toamnă, astfel că lumea își face griji suplimentare.

„M-au întrebat dacă m-au dat afară de la Răzvan și Dani”, mărturisește Florin Ristei. Cunoscutul prezentator și jurat X Factor are altă problemă. E destul de serioasă. Chiar dacă momentan nu simte cine știe ce, lucrurile se pot complica de la un moment la altul, având în vedere evoluția celorlalte cazuri.

„M-au întrebat dacă m-au dat afară de la Răzvan și Dani”

După Adela Popescu, o altă vedetă tv a anunțat că s-a infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre Florin Ristei, juratul de la X Factor. De o săptămână și ceva acesta lipsește din platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”.

Cântărețul a făcut primele declarații pe Instagram despre starea sa actuală de sănătate. S-a filmat și le-a vorbit fanilor după ce s-a simțit ceva mai bine.  Cântărețul s-a filmat în timp ce se afla în pat. Pare că are și nasul înfundat, la cum vorbește.

„Că tot erați curioși de ce nu am mai apărut la Neața cu Răzvan și Dani, de ce nu am mai apărut, dacă m-au dat afară. Sunt bine, mă întorc săptămâna viitoare. Am agățat un pic de COVID de câteva zile, de vreo nouă. Sunt bine”, a anunțat Florin Ristei, pe InstaStory. Florin Ristei este nevoit să mai stea acasă încă cinci zile, după care va reveni pe micile ecrane, dacă starea lui fizică o va permite.

Iar dacă tot este acasă,  Florin Ristei s-a pus serios pe mâncat ciocolată. Are o poftă de dulce de neoprit, după cum ne putem da seama. El a făcut inventarul ciocolatelor Milka pe care le avea în sertarul de sub televizor. A vrut să se asigure că mănâncă și biscuiți, dar a aflat de la iubita sa că i-a data gata deja. Curios, deși are Covid-19, Ristei spunea în înregistrarea postată la Insta Story că așteaptă „băieții” în  vizită.

Sursa foto: Instagram