Florin Salam are supărări mari de la început de an cu niște artiști. „Bocciii se respectă mai mult decât valorile”

Florin Salam are supărări mari de la început de an cu niște artiști. „Bocciii se respectă mai mult decât valorile”
Florin Salam e cunoscut pentru show-urile de pomină pe care le face dar și pentru faptul că are niște tarife pe măsură. De Crăciun, a doua zi, a acceptat să cânte gratis, pentru un prieten. Se gândea că va scoate ceva din dedicații. E incredibil ce zgârciți au ajuns oamenii.

Așa se face că celebrul manelist Florin Salam are supărări mari de la început de an cu niște artiști. Potrivit Cancan.ro, manelistul a acceptat să facă program la ziua lui Răzvan Munteanu. „Regele manelelor” a cântat pe prietenie, și a dus cu el toată trupa. Nu și-a imaginat nicio secundă cum va pleca de la petrecere, susține jurnalistul de la cancan.ro.

Onorariul lui Florin Salam e de câteva mii de euro pentru o reprezentație. La petrecerea organizată de Delia, în cinstea soțului ei, Răzvan Munteanu, manelistul abia a strâns din dedicații 900 de lei. Artistul a fost șocat. Calculul lui era unul simplu. La anumite evenimente poate merge fără onorariu, gândindu-se că vin oameni de condiție bună, și va face bani din dedicații. Nu s-a întâmplat însă la evenimentul Deliei.

Sursele cancan.ro dezvăluie că oamenii din trupa lui Salam chiar au glumit pe tema asta și au spus că mai bine cântau la ei acasă și își dădeau dedicații între ei, sigur ar fi scos mai mulți bani.

Florin Salam a început anul supărat pe niște artiști

La această petrecere a avut loc și discuția dintre Florin Salam și Loredana Groza. Așa a aflat manelistul că după episodul de la „X Factor” cu nepotul său, Ștefan Bănică ar fi vorbit urât despre el de multe ori după aceea. Salam s-a ambalat rău, așa că, după ce a plecat de la petrecere a înregistrat un mesaj pe care l-a distribuit pe rețelele sociale.

„Poate ai să auzi tu asta. E diferență mare! Eu știu că te respecți. Să @#$% mama mea, la cum te respecți tu, eu la valoarea mea trebuia să mă respect și mai mult . Dar nu vezi că, în general, bocciii se respectă mai mult decât valorile. Că așa e lăsată lumea asta.

N-aveai voie să vorbești tu de mine! Tu cânți de două ori pe an: de Crăciun  și a doua zi de Sfântul Ștefan, după aceea ești liber non-stop, faci plajă. Te respect și pentru astea! Ce-i drept, ai jucat în «Liceenii», mamă, în ce fel ai jucat. M-ai mâncat! De la Sol major.

În sfârșit, îmi cer scuze Loredanei. Dar nu avea voie ăla să vorbească de mine. Nici eu nu vorbesc de nimeni, fiecare avem greșelile noastre, soarta noastră. Nu te murdări tu, măi Ștefane, să vorbești tu de mine, că tu ești la un nivel șmecher, vezi-ți de treaba ta, frățiorul meu. Ar trebuie să îți ceri scuze dacă mă întrebi pe mine, doar că mi-ai pomenit numele.

Eu nu îți pomeneam numele, dar mi-am adus aminte că trebuia să dau o replică. Ce crezi? Te și ridic prin vorba asta! Îți iei trei nunți de la critica asta! Mă scuzați dacă am exagerat vizavi nu de ce vorbeam eu acum, ci vizavi de prietenii noștri, am trecut de la un subiect la altul”, a fost mesajul manelistului.

Deocamdată Ștefan Bănică nu l-a băgat în seamă și nu i-a dat o replică publică.