Fosta iubită a lui Tiger Woods vrea banii lui. Acuze multe, inclusiv că a fost abuzată

Fosta iubită a lui Tiger Woods vrea banii lui. Acuze multe, inclusiv că a fost abuzată
Fosta iubită a lui Tiger Woods, Erica Herman, susține că acesta, cel mai faimos jucător de golf din lume, a abuzat-o sexual, și l-a dat în judecată pentru daune în valoare de  30 de milioane de dolari. Femeia susține că bărbatul  a „păcălit-o” să plece din casa lui din Hobe Sound pentru a „merge în vacanță” și apoi a încuiat-o pe dinafară.

Erica Herman, în vârstă de 39 de ani, a făcut această afirmație surprinzătoare într-un proces în care încearcă să anuleze un acord de confidențialitate pe care susține că a fost forțată să îl semneze. Ea nu intră în detalii privind ce a presupus abuzul, bifând doar căsuța „da” la întrebarea „Acest caz implică acuzații de abuz sexual?”. Într-un alt dosar judiciar descoperit de DailyMail.com, Herman îl dă în judecată pe Woods și cere 30 de milioane de dolari daune emoționale, după ce a dat-o afară printr-un tertip din vila din Florida, unde cuplul a locuit împreună șase ani.

Erica Herman nu vrea să îi dea drumul lui Tiger Woods așa ușor

Fosta iubită spune în documentele depuse în octombrie că fostul număr unu mondial a convins-o să plece într-o scurtă vacanță, iar când a ajuns la aeroport, reprezentanții lui i-au transmis că nu e nicio excursie și că tocmai a fost dată afară din casă. Herman susține și că reprezentanții lui Woods i-au luat 40.000 de dolari din bani și au făcut „afirmații calomnioase și defăimătoare” despre cum a obținut banii. Prin urmare cere peste 30 de milioane de dolari pentru ceea ce ea susține că sunt „încălcări ale obligațiilor” care i-au provocat daune emoționale „grave”.

Herman susține că mai trebuia să locuiască cin ci ani cu fostul iubit

Potrivit lui Herman, ar fi trebuit să i se permită să locuiască în casa din Hobe Sound, Florida, pentru încă cinci ani, dar Woods a recurs la „șmecherii” după ce s-a despărțit de ea în octombrie. Herman susține că merită mai mult de 30 de milioane de dolari din cauza „valorii lunare substanțiale de închiriere” a locuinței, pe care, mai susține femeia, ar fi trebuit să o ocupe până în 2027, conform unui „contract verbal” între ea și fostul iubit.

Erica Herman și Tiger Woods s-au despărțit anul trecut, după care au urmat procesele

Woods a depus recent o moțiune pentru a-și obliga fosta iubită la arbitraj și a suspenda pretențiile. În document, avocații săi au declarat că, după ce Tiger Woods a pus capăt relației, lui Herman i s-a spus că „nu mai este binevenită” pe proprietatea unde jucătorul de golf locuiește împreună cu cei doi copii ai săi. Avocații lui Woods afirmă că Herman a semnat un acord de confidențialitate, care este inclus în dosar. Acesta prevede că orice dispută ar trebui să fie supravegheată de un arbitru independent, mai degrabă decât prin intermediul instanțelor de judecată.

Documentul spune că atunci când Herman locuia în casă era un „oaspete” al lui Woods, menționând că cei doi nu s-au căsătorit niciodată. Avocații lui Woods afirmă că acesta a rupt relația pe 13 octombrie 2022 și că faptul că ea susține că vrea să locuiască în proprietate este „direct adversă” intereselor lui Woods și ale copiilor săi.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre