Fostă membră Spice Girls, plină de vânătăi și răni. Imagini îngrozitoare cu cântăreața. FOTO

Fostă membră Spice Girls, plină de vânătăi și răni. Imagini îngrozitoare cu cântăreața. FOTO
O fostă membră Spice Girls a apărut pe internet plină de vânătăi și răni. Imaginile cu cântăreața sunt îngrozitoare și au șocat fanii.

Mel B, fostă membră Spice Girls, acum în vârstă de 45 de ani, a șocat audiența cu noua ipostază în care a apărut pe internet, plină de răni și vânătăi pe față și corp. Artista a fost victima violenței conjugale în timpul căsniciei de 10 ani cu Stephen Belafonte. Acum încearcă să ajute și alte femei care se confruntă cu astfel de traume. Acum, Mel B a trecut peste dramă și se bucură de viață, deși, au existat multe momente în care credea că nu-și va mai reveni niciodată. 

„Chiar nu mă mai gândeam că voi putea începe o relaţie romantică, după trecutul pe care l-am avut. Sunt plină de traume, nimeni nu m-a putut atinge sau îmbrăţişa mai bine de un an. Mi se ridica părul pe mine dacă cineva se apropia de mine. Însă există salvare. E nevoie de o persoană bună, înţelegătoare şi răbdătoare, care să te scoată din acea gaură neagră unde vrei să nu mai ajungi niciodată”, a mărturisit artista. 

Fostă membră Spice Girls, plină de vânătăi și răni. Militează pentru conștientizarea violenței domestice


Pentru a ajuta la conștientizarea abuzului, Mel B a filmat un videoclip intitulat“Dragostea nu trebuie să doară”, realizat în colaborare cu artistul Fabio D’Andrea. Realizat în colaborare cu Women’s Aid, videoclipul a fost inspirat de conversațiile lui Mel cu supraviețuitoarele abuzurilor domestice. Dar și de impactul lockdown-ului asupra femeilor care trăiesc cu un partener abuziv în timpul pandemiei globale.

În videoclip, Mel este văzută trăind un stil de viață bogat într-o casă frumoasă, în timp ce în culise este supusă abuzului. O metodă curajoasă de actorie o surprinde pusă la pământ, sugrumată și lovită cu pumnul. „Am responsabilitatea de a mă asigura că aceste situații sunt prezentate cât mai realist posibil”, a încheiat Mel B. 

Foto: Facebook

Lora, consolată de Cătălin Măruță. Ce a pățit cântăreața

Recomandarile noastre