Fosta soție a șeicului Dubaiului, „șefa banilor”. Și-a cumpărat amant și o armată de servitori

Fosta soție a șeicului Dubaiului, „șefa banilor”. Și-a cumpărat amant și o armată de servitori
Divorțul dintre șeicul Dubaiului, Mohammed bin Rashid al-Maktoum și prințesa Haya bint al-Hussein ține de câteva zile prima pagină a ziarelor.

El este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, ea, o prințesă. Au încercat să fie fericiți, dar și bogații plâng câteodată.

Detalii uimitoare despre fosta soție a șeicului Dubaiului. Ce sumă imensă primea pe an pentru cheltuieli personale

Dacă acum fiecare a mers pe alt drum, iar șeicul Dubaiului va fi obligat să-i plătească fostei soții, prințesa Haya bint al-Hussein, peste 728 de milioane de dolari, odinioară cei doi erau fericiți și se scăldau în bani. Au ieșit la iveală detalii șocante despre viața de lux a prințesei, care se spune că primea doar pentru cheltuieli gospodărești suma de 83 de milioane de lire pe an. Plus alte 9 milioane de lire pe an pentru cheltuielile ei personale. O sumă la care nimeni nici măcar nu poate visa.

Prințesa avea la dispoziție 80 de angajați

În perioada în care era soția șeicului Dubaiului, prințesa avea la dispoziție 80 de angajați pentru care orice cuvânt al ei era lege. Cei doi au împreună doi copii, Jalila de 14 ani și Zayed, în vârstă de 9 ani, iar fiecare primea de la tată 10 milioane de lire pe an.

Dar și acces la o flotă de avioane deținute de șeic, printre care și un Boeing 747 customizat. Bineînțeles că atât copiii cât și prințesa aveau la dispoziție și mai multe elicoptere, un iaht de peste 300 de milioane de lire și proprietăți luxoase.

Prințesa a avut o aventură cu un agent de securitate

Nimeni nu știe până în acest moment care este motivul pentru care cei doi au ajuns la divorț. Ce se cunoaște însă e faptul că prințesa a avut o aventură cu un agent de securitate. Sursele spun că există și dovezi că prințesa ar fi plătit cu 6.7 milioane de lire sterline patru angajați de securitate ca să păstreze secretul.

În ceea ce-l privește pe șeic, în urma unei hotărâri din martie 2020 s-a aflat că a ordonat răpirea a două dintre fiicele sale, pe care le-a dus în Dubai și le-a sechestrat. Mohammed a negat însă orice acuzație.