Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a răsuflat ușurată. S-a întâmplat ceva bun în viața ei

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a răsuflat ușurată. S-a întâmplat ceva bun în viața ei
Elena Udrea și-a văzut visul cu ochii. Și-a împlinit cea mai mare dorință din spatele gratiilor

Elena Udrea a suferit enorm că nu și-a putut vedea fetița. Divinitatea s-a întors cu fața la ea.

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a răsuflat ușurată. S-a întâmplat ceva bun în viața ei

De când a fost încarcerată la Penitenciarul Târgșor, Elena Udrea a avut o singură dorință: să-și vadă copilul. S-a lovit însă de refuzul categoric al iubitului său, care nu a vrut ca micuța să intre într-un asemenea loc, pentru a nu rămâne cu sechele mai târziu.

Durerea din sufletul blondei l-a făcut și pe Alexandrov să cedeze așa că Udrea a avut prima întâlnire cu cea mai scumpă ființă din viața ei, după multă vreme. Potrivit informațiilor oferite de România TV, cele două s-au întâlnit într-o încăpere specială în care mamele pot să petreacă puțin timp cu copiii, care e denumită Mama și copilul.

Cele două ar fi petrecut câteva ore împreună, dar se pare că nici acum fetița nu știe adevărul legat de cea care i-a dat viață și nici nu-l va afla prea curând.

„S-au jucat frumos, au făcut activităţi și celei mici i-a plăcut”

„Este a doua oară când mergem. Am fost și săptămâna trecută. Nu am vrut să o aduc înainte, că era geam. A fost o bucurie enormă după patru luni de când nu și-a văzut copilul. S-au jucat, au colorat, au desenat și acum mergem acasă. (Eva, n.r.) e bucuroasă, nu știe ce se întâmplă, crede că venim la birou.

Îi place, e camera decentă, cu jucării. S-au jucat frumos, au făcut activităţi și celei mici i-a plăcut”, a povestit Adrian Alexandrov la România TV. Iubitul Elenei Udrea a mărturisit că blonda își va vedea fetița săptămânal. Fosta blondă a lui Băsescu a fost extrădată din Bulgaria, pe 16 iunie. Ea va trebui să-și ispășească pedeapsa de șase ani de închisoare pe care a primit-o în dosarul Gala Bute.