Foto. Pepe, apariție incendiară, în rochie și cu barbă. N-a crezut în viața lui că ajunge așa

Foto. Pepe, apariție incendiară, în rochie și cu barbă. N-a crezut în viața lui că ajunge așa
 Pepe și concurenții Te cunosc de undeva! au parte de moment special în marea finală a emisiunii.

Marea finală a sezonului 17, care va fi difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, pe Antena 1, vine cu multe surprize pentru telespectatorii celui mai iubit transforming show, Te cunosc de undeva!. Pepe, alături de concurenții, care nu au intrat în marea finală, au pregătit un moment special din muzicalul The Greatest Showman.

Pentru ultima oară în acest sezon, concurenții Te cunosc de undeva!, împreună cu un împătimit al transformărilor, prezentatorul Pepe, au acceptat provocarea. Aceștia au trebuit să se dezbrace de prejudecăți pentru o interpretare spectaculoasă a melodiei This is me, din muzicalul The Greatest Showman.

Pepe a lăsat masculinitatea deoparte și, cât e el de macho și latino-lover, a dovedit că stă bine pe tocuri și, mai ales, că îl prinde bine rochia largă cu decolteu, crinolină și puf. Artistul e greu de recunoscut în noua sa ipostază care ar face să pălească de invidie orice drag queen.

Alina Pușcaș: „Am trecut prin momente grele”

„Am trecut prin momente grele în ultimii ani și poate ne-am judecat prea mult unii pe alții, dar momentul care urmează ne aduce aminte că toți suntem diferiți și merităm să jucăm rolul principal în propria noastră viață, având curajul de a ne arăta cu autenticitate în fața lumii”, a transmis Alina Pușcaș. Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, în marea finală a sezonului 17 Te cunosc de undeva!.

Mihai Petre, jurat surpriză

După ce Andreea Bălan a anunțat în cadrul semifinalei că este ultima ei jurizare din acest sezon, artista plecând pe Drumul Aurului în competiția America Express, un nou jurat special se va alătura juraților. Astfel, Mihai Petre, juratul Dancing on Ice, a primit cu mare bucurie propunerea de a li se alatura în marea finală Ozanei Barabancea, lui Cristi Iacob și lui Aurelian Temișan.

„Am mari emoții, pentru că am o sarcină importantă” a declarat Mihai Petre. Cum s-au descurcat cuplurile în marea finală, dar și cine va câștiga premiul cel mare, care va fi donat în scop caritabil, telespectatorii Te cunosc de undeva!, vor afla, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1.