Prințesa Diana a murit în tragicul accident de mașină din Paris în anul 1997, însă fratele ei nu o poate uita. Lord Spencer, acum în vârstă de 57 e ani, a fost cel mai mare apărător al Dianei. A sprijinit inclusiv ancheta în ceea ce-l privește pe Martin Bashir. Spencer a fost un susținător puternic al anchetei cu privire la circumstanțele care au condus-o pe Diana să acorde un interviu programului BBC Panorama în 1995. Ancheta judecătorului principal Lord Dyson a constatat că reporterul Martin Bashir a folosit documente false pentru a-l convinge pe Spencer să îl prezinte prinţesei.

Pentru fratele Dianei este foarte important ca lumea să cunoască adevărul despre Prințesa Inimilor. „Sper că ar fi mulțumită, adevărul este în afara contextului. A fost dusă într-un loc foarte întunecat, paranoia ei a fost hrănită”, a declarat Charles Spencer. 

Fratele prințesei Diana nu o poate uita. Se relaxează la mormântul ei 

Fratele prințesei Diana vorbește despre locul pașnic în care se odihnește aceasta. Situl mormântului – pe o insulă din inima unui mic lac de la moșia familiei, Althorp – este o „oază de calm”, a declarat Charles, al 9-lea Lord Spencer. Fratele mai mic al Dianei a spus că vizitează mormântul, uneori cu familia, frecvent pe tot parcursul anului. „În fiecare zi de referință, cum ar fi ziua de naștere, ziua mamei, iau mereu flori”, a spus el pentru Good Morning Britain. „Merg foarte mult și este o oază de calm și este un loc minunat unde să mergi.”

Pe 1 iulie, care ar fi fost cea de-a 60-a aniversare a Dianei, o statuie mult așteptată va fi dezvăluită de prințul William și prințul Harry. „Îmi amintesc că tatăl meu vorbea întotdeauna despre ziua în care Diana s-a născut, 1 iulie 1961, și a fost o zi fierbinte și sufocantă și a apărut această fiică minunată. Va fi o zi emoționantă, dar va fi un tribut adus unei surori, mamei mult dorite și mult iubite etc”, a declarat Spencer. 

Foto: Facebook

Prima soție a lui Donald Trump, dezvăluiri de ziua lui. Ce a transmis Ivana

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp