Donald Trump a împlinit 75 de ani luni și a marcat prima zi de naștere de când a părăsit Casa Albă în mod similar cu anul trecut, la clubul său de golf din Bedminster, New Jersey. Ivana, prima lui soție, a profitat de ocazie și a făcut câteva dezvăluiri despre fostul președinte. 

Ca și anul trecut, el și-a petrecut o mare parte din timp făcând declarații critice la adresa rivalilor politici. O parte din familia sa – fiul Donald Trump Jr. și iubita sa, Kimberly Guilfoyle; plus legenda fotbalului Herschel Walker și alții – s-au adunat cu el pentru a sărbători. 

Prima soție a lui Donald Trump, dezvăluiri de ziua lui. Fostul președinte urăște zilele sale de naștere

Ivana, prima soție a lui Donald Trump

Dincolo de Donald Jr., care a postat un videoclip pe Instagram cu ziua de naștere la Bedminster, nu era clar ce alți membri ai familiei erau cu el luni. De asemenea, nu se știe dacă fosta primă doamnă Melania Trump și fiul adolescent al cuplului, Barron, se aflau în Bedminster, unde fostul președinte s-a mutat din Florida pentru vară.

Ivana Trump, prima soție a fostului președinte și mama celor trei copii adulți ai săi, a declarat pentru People că Trump „urăște zilele sale de naștere”. Am vorbit cu el și i-am urat la mulți ani și i-am spus ‘Nu-ți face griji pentru vârsta ta. Vârsta este doar un număr, iar a mea și a lui sunt neimportante”, a fost urarea fostei soții. 

Trump nu a notat public ziua de naștere de luni, dar a lansat mai multe declarații către mass-media, prin e-mail, deoarece a fost interzis de pe rețelele sociale după atacul din Capitolul SUA.

Ce se întâmplă cu Melania 

În ceea ce o privește pe Melania, aceasta nu a mai fost văzută de când cei doi soți au părăsit Casa Albă. O sursă a declarat pentru People că Melania „va face naveta între New York, New Jersey și Florida vara aceasta”, deși „tot ce îi place Melaniei în viață se află în Palm Beach.” 

Sursa a mai adăugat că, pe cât de iritant poate fi Donald Trump, Melania știe că „are o viață bună cu el”. 

Foto: Facebook

Două bancuri în loc de Horoscop

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp