Ultima mare decizie a lui Donald Trump. S-a gândit 29 de zile la asta

Ultima mare decizie a lui Donald Trump. S-a gândit 29 de zile la asta
După ce nu a mai fost președintele Americii, Donald Trump a simțit că intră într-un con de umbră. Și a încercat din răsputeri să combată acest lucru. Asta, pe lângă faptul că fostul președinte al Americii a fost exclus de pe rețelele sociale pentru fake news.

Ultima mare decizie a lui Donald Trump tocmai a devenit publică. Acesta a decis să își suspende blogul personal și e profund marcat că trebuie să o facă. dar, nu are de ales. Obișnuit să fie în lumina reflectoarelor, fostul președinte a constatat că nimeni nu mai este interesat de el.

Donald Trump își închide blogul după numai 29 de zile, din cauza numărului foarte mic de cititori. El a avut mult mai puțin trafic decât un site de rețete.

Ultima mare decizie a lui Donald Trump

Blog-ul fostului președinte american, Donald Trump, și-a încetat existența, după doar 29 de zile, din cauza lipsei de interes a cititorilor, relatează The Washington Post și Reuters.

Jason Miller, unul dintre angajații fostului președinte, a anunțat că pagina web a acestuia, denumită „De la biroul lui Donald J. Trump” (eng. From the Desk of Donald J. Trump) a fost închisă permanent.  „Era doar auxiliar (n. red. – blogul) la eforturile noastre mai largi”, a spus Miller. Acesta se referă la planurile lui Trump de a-și lansa propria rețea socială.

Donald Trump pregătește să lanseze propria rețea socială

În ultima decadă a lunii martie, fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, a dat de înțeles că va fi din nou prezent pe reţelele sociale în două sau trei luni, după ce îşi va crea propria platformă pe internet.

Același consilier, Jason Miller a dezvăluit că Trump a avut „reuniuni la nivel înalt” la reşedinţa sa din Mar-a-Lago, din statul Florida, cu mai multe echipe pentru a discuta despre noul său proiect. Totodată, Miller a dat asigurări că „multe companii” s-au interesat de proiectul lui Trump. „Această nouă platformă va fi mare” şi va atrage „zeci de milioane de oameni”, a dat asigurări acesta.

Ce trafic făcea blogul fostului președinte

Până să își lanseze propria rețea socială, Donald Trump și-a făcut blog. Blogul a fost numit „o călăuză a libertății” de consilierii lui Trump. proiectul trebuia să fie o modalitate de a reveni în atenția publicului după ce Twitter, Youtube și Facebook l-au eliminat de pe platforme în urma tentativei eșuate de insurecție din 6 ianuarie  2021. Doar că, în ciuda așteptărilor optimiste, blogul a fost un eșec total.

În ultima sa zi de existență, blogul a reușit să strângă doar 1.500 de distribuiri și comentarii pe Facebook și Twitter. O analiză de luna trecută a arătat că site-ul lui Donald Trump avea mai puțin trafic decât site-ul unui serviciu de adopții pentru animale de companie sau decât un site de rețete de mâncare, Delish.

Sursa foto: Instagram

Smiley și Gina, superstițioși. Primul semn că respectă tradițiile a apărut pe mâna bebelușei. Foto

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp