Frumusețea în familia Mădălinei Ghenea se moștenește. Imagini de colecție cu trei generații – Exclusiv

Frumusețea în familia Mădălinei Ghenea se moștenește. Imagini de colecție cu trei generații – Exclusiv
Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul mondial, și pe drept cuvânt e o apariție care face pe toată lumea să întoarcă privirea.

Puțină lume știe că în familia Mădălinei Ghenea frumusețea se moștenește din generație în generație. Chiar dacă e destul de zgârcită în transmiterea de imagini cu familia ei, frumoasa actriță româncă, o face, totuși, iar atunci e prilej pentru toată lumea să admire în deplinătatea lor, frumusețile.

Zilele acestea, Mădălina Ghenea se află în vacanță alături de fiica sa, Charlotte. Aceasta a venit pe lume în urma relației vedetei cu omul de afaceri Matei Stratan, de care s-a despărțit al scurt timp după ce a născut-o pe fiica lor, după trei ani de relație. Mădălina Ghenea a decis să se mute înapoi la Milano, acolo unde, de ani buni, își desfășoară activitatea de model și actriță.

Mica Charlotte este de vârsta grădiniței, o mică domnișoară care învață de la mama ei să fie frumoasă și să se parte ca atare.

Fetița în vârstă de cinci ani merge la grădiniță în Italia și, prin urmare, vorbește perfect italiana. Dar, pentru că ea însăși e poliglotă, Mădălina o învață și pe fiica ei să comunice și în alte limbi. Cele două vorbesc inclusiv în engleză și spaniolă.

Cine o învață românește pe fiica Mădălinei Ghenea

Dar  Mădălina Ghenea nu a uitat de unde a plecat. Și vorbește cu micuța ei inclusiv în limba română. Micuța e adorabilă cum se exprimă românește. Știe toate cuvintele, dar are un pic accent. Pe de altă parte, nu doar Mădălina vorbește românește cu micuța ei, ci și bunica fetiței. Așa cum mărturisea în urmă cu câteva luni, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii ei, mama Mădălinei Ghenea locuiește cu ele la Milano.

Vedeta a distribuit o fotografie împreună cu  mama și fiica ei, din timpul unei alte vacanțe, în Dubai, petrecută la finalul filmărilor ultimului ei film. Poate vedea toată lumea cât de bine arată mama Mădălinei. Deși are o vârstă respectabilă, aceasta se menține foarte bine în formă, e suplă și frumoasă, semn că frumusețea e moștenire de familie.

Sursa foto: Instagram