Gabi Bădălau rupe tăcerea: e șantajat. „Îi dau bani, tace”

Gabi Bădălau rupe tăcerea: e șantajat. „Îi dau bani, tace”
Scandalul în jurul fiului boss-ului de la Curtea de Conturi continuă, iar bărbatul pune și el paie pe foc. Gabi Bădălău susține că i se întâmplă ceva deosebit de grav. E vorba de o faptă penală deosebit de gravă.

Gabi Bădălau rupe tăcerea: e șantajat, susține fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. După runda de acuze de luni, în care artista spunea că bărbatul a venit să ia copiii fiind sub influența substanțelor, acesta a dat replica.

Gabi Bădălau susține că e șantajat de fosta sa soție și de fosta lui soacră. Contactat de Xtra Night Show, Gabi Bădălău i-a transmis Claudiei Pătrășcanu că-i recomandă un psihiatru și le-a acuzat direct pe artistă și pe mama ei de șantaj.

„Nu îmi spune ce face fosta soție, să se ducă la… Îi recomand un doctor psihiatru la Obregia, la spital. Dacă are probleme cu mine sau dacă știe lucruri pe care le fac eu de altă natură, să se ducă la Poliție, nu la circ, la televizor! Femeile astea (n.r. Claudia și mama ei) mă șantajează. (…) Am înțeles cum funcționează. Îi dau bani, tace! Nu-i dau bani, mă șantajează și mai apare câte-o poveste de-asta”, a spus bărbatul.

Bădălău susține că fosta soție îi folosește pe copii în scandal și îi traumatizează

Gabi Bădălău a spus că mama copiilor săi i-ar traumatiza pe cei mici. „Sunt foarte bulversat și foarte agitat și nu vreau să vorbesc lucruri aiurea. În rest, să vorbesc de ce zice femeia asta, e sub limita mea. N-am ce. Deja întrece orice măsură asta. Femeia n-are ce face, stă acasă și se apucă să scrie.

Ba că suntem d@#$%^&i, ba că sacoșe de bani, ba mâine zice că mi-o *** cu bărbați! Să se ducă, bă, frate, la Spitalul 9, să se ducă la Poliție, să ne lase în pace! Traumatizează copiii, nu-i e rușine lui personajul ăsta toxic care e? Am evitat, am tăcut, cât să mai tac?”, a mai declarat Gabi Bădălau.

Claudia Pătrășcanu o acuză pe Bianca Drăgușanu: „Era goală și vorbea cu copiii”

Pe de altă parte, ieri, Claudia Pătrășcanu a acuzat-o și pe iubita fostului ei soț că ar fi purtat discuții indecente cu acesta în timp ce el se afla cu copiii în mașină. Femeia susține că fiii ei și ai lui Gabi Bădălău au fost traumatizați de discuțiile dintre bărbat și Bianca Drăgușanu. „Tatăl i-a forțat pe copii sa vorbească cu Bianca pe video. Copiii au văzut-o pe Bianca în ipostaze indecente pentru că cei mici vin și îmi povestesc, mi-a confirmat și copilul cel mare și vă dați seama ca mamă cât de disperată sunt!

M-am săturat de câte ori m-am dus la Protecția Copilului, la Poliție peste tot. Singurul lucru pe care mi l-a spus când i-am cerut să le pună centurile copiilor a fost: „Doar unul e Bădălău”. Mi-au spus direct că au vorbit cu Bianca și că Bianca era goală și că a început Bianca să vorbească cu cel mic și să-l întrebe tot felul de lucruri și l-a întrebat și pe el”, a spus Claudia Pătrășcanu în aceeași emisiune. „Nu am avut discuții indecente”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Xtra Night Show.

Sursa foto: Instagram

Abia acum s-a aflat! Andreea Raicu a făcut meditații cu Măruță