Gabi Bădălău, executat. Claudia Pătrășcanu e în culmea fericirii

Gabi Bădălău, executat. Claudia Pătrășcanu e în culmea fericirii
După o perioadă lungă în care se luptă pentru a dovedi că are dreptate, Claudia Pătrășcanu a răsuflat ușurată.

Claudia Pătrășcanu i-a arătat lui Gabi Bădălău „cine e șeful”. Ce a reușit să obțină fosta soție.

Gabi Bădălău, executat silit. Claudia Pătrășcanu e în culmea fericirii

42.738 de lei, adică aproape 10.000 euro. Atât va trebui să-i plătească Gabi Bădălău fostei soții, Claudia Pătrășcanu. Acesta a fost executat silit, după decizia instanței, pentru că firma acestuia nu i-a plătit banii care i se cuveneau. Claudia a fost angajată la firma acestuia, SC General Bulding Internațional SRL  din Bolintin Vale, cu carte de muncă, în perioada 2017-2019, însă niciodată nu a primit nici un leu, așa că și-a căutat dreptatea în instanță.

„Hai s-o dăm afară și de la muncă, căci poate putem așa să luăm copiii”

„Am câștigat litigiul de muncă. (…) Am fost angajată destul, ca să fiu dată afară și ca să mi se poată lua copiii. Pe acest principiu s-a mers: hai s-o dăm afară din casă, hai s-o dăm afară și de la muncă, căci poate putem așa să luăm copiii.

Hai să cerem un test psihiatric că poate o scoatem nebună și îi iau copiii, hai să facem toate startegiile din lume că poate, poate ….”, a spus Claudia Pătrășcanu în trecut, la o emisiune televizată.

Divorțul nu s-a terminat nici acum

Nici la capitolul divorț, cei doi nu s-au înțeles și se plimbă prin tribunale de trei ani. Ultima înfățișare a avut loc săptămâna trecută când, din nou, afaceristul nu a vrut sub nici o formă să-i dea divorțul. Motivul? Nu e de acord cu condițiile impuse de cântăreață și nici de cum s-ar împărți custodia copiilor.

Drept urmare, cei doi urmează să se vadă din nou în fața oamenilor legii în octombrie, când va fi un nou termen. Până atunci, fiecare își vede de drumul lui. Bădălău se bucură de relația cu suișuri și coborâșuri pe care o are alături de Bianca Drăgușanu, iar Claudia speră să-și găsească bărbatul care să o merite cu adevărat.