Gabi Bădălău o curtează pe Ramona Gabor. Și, până la urmă, de ce nu ar face-o. Oricine ar spune că fiul boss-ului de la Curtea de Conturi îi dă tinerei din Dubai „o mână de ajutor”, ar putea să se gândească de ce nu a făcut-o mai repede.

Săptămâna aceasta, Gabi Bădălău a decis să devină promotorul mărcii de parfumuri pe care a lansat-o fosta sa iubită. Așa cum Rețete și vedete a scris, sora Monicăi Gabor a pus la punct, anul trecut, în Dubai, o afacere cu parfumuri de nișă. Acestea îi poartă numele: Gabor Prive. La momentul lansării, Ramona a apelat și la Bianca Drăgușanu pentru promovarea parfumului, iar blondina care s-a bucurat de afecțiunea lui Bădălău a ajutat-o cum a știut ea mai bine.

Gabi și Ramona au format un cuplu cu un deceniu în urmă

Relația dintre Ramona Gabor și Gabi Bădălău a durat aproximativ doi ani. În 2010, cei doi se mutaseră împreună într-un apartament vast, în zona Marriott – 13 Septembrie. Apoi a intervenit momentul despre care, la vremea respectivă, au relatat toate publicațiile mondene. Bădălău a decis să îi testeze iubitei sale fidelitatea, și povestea nu a avut un final fericit. Cuplul s-a destrămat.

Gabi Bădălău o curtează pe Ramona Gabor

De câțiva ani, Ramona Gabor s-a mutat în Dubai. Anul trecut și-a lansat propria afacere cu parfumuri. „Am lansat o linie de 5 parfumuri și un discovery collection – un kit cu cele cinci parfumuri în miniatură, pentru ca doritorii sa le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul, mai pudrat. Iar celelate trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este 150 de euro”, spunea Ramona.

La luni distanță de la momentul lansării, fostul iubit, Gabi Bădălău, a decis să îi dea tinerei afaceriste o mână de ajutor. El a  primit ( sau a cumpărat) un parfum din serie, și s-a fotografia cu sticla în mână, invitând astfel și alți domni din lumea bună să acorde încredere mărcii.

Sursa foto: Instagram

Cu cine a înlocuit-o Alex Rodriguez pe fosta logodnică, Jennifer Lopez. Informațiile momentului

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp