Gabriel Fereșteanu, o nouă lovitură la radio Pro FM

Gabriel Fereșteanu, o nouă lovitură la radio Pro FM
L-am „crescut” din liceu, l-am învățat jurnalism, am făcut o grămadă de lucruri împreună. Și, după un stagiu la Evenimentul zilei, a ajuns vedetă tv și de radio. Sunt foarte mândră de Gabi, de „Fere”.

De multe luni îl auziți pe Gabriel Fereșteanu la radio Pro FM. „Fere” e mereu în formă. Așa e de 12 ani de când îl știu, emană bucurie și optimism.

Foto: Gabi Fereșteanu la 17 ani. Împreună am organizat, în 2010, un mare concert caritabil la Arenele Romane.

Iubește enorm ce face, în orice proiect a fost creativ, a dat tot ce e mai bun din el. Deși a făcut Dreptul la Universitatea București, nu a putut să-și abandoneze pasiunea pentru presă pentru o carieră în justiție, mult mai bănoasă.

Are mulți prieteni printre vedetele din showbiz. I-a avut invitați și în studioul TVR, la radiourile Gold FM, Virgin și Pro FM. De azi, începe un podcast în cel mai nou studio amenajat la Pro FM.

Primul invitat la „Seara după 7”

Emisiunea lui Fere, #searadupa7, difuzată în fiecare luni, între orele 19:00-22:00 se va transforma. Va fi cea mai complexă producţie video pentru o emisiune radio, realizată într-un studio mult mai mare, unde vor putea evolua și artiști care își lansează o piesă nouă.

Este limpede că echipa de conducere de la Pro FM l-au investit cu încredere pe Gabriel Fereșteanu pentru dezvoltarea video pe care au început-o de câtva timp. Iar în această seară, de la ora 21.00, va fi primul podcast.

Realizatorul Gabriel Fereșteanu era și el un cuvânt de spus.

„Sunt foarte norocos și recunoscător că pot să vă dau primul „Bună seara, bună seara” din cel mai mare studio al unei emisiuni radio din România, de azi, de la 21.

S-a muncit foarte mult pentru acest proiect și sunt mulți, mulți oameni care sunt implicați în asta și cărora vreau să le mulțumesc încă o dată.

Azi este doar prima editie! 21.00 ProFM Romania. Iar primul invitat este WRS, pe numele real Andrei Ursu, câştigătorul selecţiei naţionale Eurovision 2022”.

Succes, Gabi, sunt sigură că îți va ieși ceva grozav! 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre