Gabriela Oțil te face să râzi cu lacrimi în fiecare dimineață. Îl surclasează pe Dani, cu tot cu bășcălia de la Neatza

Gabriela Oțil te face să râzi cu lacrimi în fiecare dimineață. Îl surclasează pe Dani, cu tot cu bășcălia de la Neatza
De când au devenit părinți, Gabriela și Dani Oțil sunt tot mai simpatici. Nu că nu ar fi fost și înainte, dar acu, în toate postările lor, mai apare un element: copilul. Iar bebelușul Luca e iubit și răsfățat.

Ca să se descurce cu toate cele – job, afacere, copil etc, cei doi tineri părinți au apelat și la mama Gabrielei, care se implică în afacerea cu restaurantul deținută de îndrăgitul prezentatorul al matineului de la Antena 1.  Dar nu cu ea are conversații Gabriela atunci  când are ceva de spus legat de soțul ei. Cui credeți că îl pârăște Gabriela Oțil pe soțul ei, Dani?

Ei bine, lui Luca. Micul Luca, pe care tatăl său îl inițiază deja în limbi străine și Formula 1, deși are numai două luni, are parte și de program interesant cu mămica sa, în fiecare dimineață.

Asistați de pisica  Gălușcă, Gabriela se uită împreună cu Luca la emisiunile soțului ei, dimineața devreme, pe Antena 1. Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” e în preferințele copilului, deja.

„Da, mama, chiar așa, uite-l pe taică-tu ce face! Da, fix aceeași părere am și eu!”, spune Gabriela Oțil într-o postare din această dimineață. Fanii au reacționat cu multe râsete la comentariul blondei.

Dani Oțil,  cu perucă brunetă, afro și echipament de sport ca în anii 90, se dădea pe lângă asistenta din platoul emisiunii și făceau exerciții de înviorare. Între timp, bebe Luca „vorbește” în scoica în care e ținut de mama sa.

Gabriela a mărturisit că ea și Dani Oțil sunt niște părinți care au cumpărat tot felul de prostioare pentru copil. „Cine cumpără toate prostiile?” întreabă retoric Gabriela Oțil. Ea a și prezentat o mostră, din cele achiziționate. I-a cumpărat copilului o pernă antireflux. O investiție inutilă, consideră ea.

Sursa foto: Instagram