Discuțiile din 1995, cu privire la emisiunea Panorama a realizatorului BBC Martin Bashir, au fost reaprinse în ziarele de limbă engleză în ultimele săptămâni. În esență, așa cum Rețete și Vedete a mai informat, este vorba de niște documente falsificate, care au fost folosite de Bashir pentru a o convinge pe prințesă să accepte interviul. BBC a insistat că extrasele bancare falsificate nu au fost văzute de Diana și nu au influențat decizia ei de a participa la emisiune.

Bashir este acuzat că a folosit un bilet scris de Prințesa Diana pentru a realiza documentarul cu Regele Pop

Acum, fostul bodyguard Matt Fiddes, care a lucrat pentru Jackson mulți ani, susține că a fost la întâlnire când Bashir s-a întâlnit cu șeful lui pentru a discuta despre posibilitatea de a face un film împreună. El spune că Bashir a realizat proiectul său „Living With Michael Jackson” folosind o notă scrisă de Diana către BBC.

În notă, care a fost recent redescoperită de BBC, Diana ar fi spus că nu a fost constrânsă în interviul Panorama din 1995 cu Bashir.

Într-o postare pe Instagram, Fiddes îl acuză pe jurnalist că l-a trădat pe Michael Jackson folosind scrisoarea lui Diana pentru a-i „câștiga încrederea” și apoi nu i-a dat „aprobarea” față de editarea finală.

„Timp de 17 ani am așteptat ca Martin Bashir să fie investigat pentru documentarul său prostesc despre Michael! Am fost una dintre puținele persoane prezente la prima întâlnire cu Michael Jackson, atunci când i-a spus o grămadă de prostii despre ce avea să fie documentarul său și motivele pentru care ar trebui să o facă cu el și nu cu alții. El a folosit chiar și scrisul de mână al prințesei Diana pentru a-l convinge pe Michael că poate avea încredere”, a scris el.

O vedeți la televizor, dar ea este  pe o insulă privată. Unde a fugit Delia

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri