Garda de corp a Prințesei Diana: „Da, așa era ea!” Dezvăluiri la 24 de ani de la moartea ei

Garda de corp a Prințesei Diana: „Da, așa era ea!” Dezvăluiri la 24 de ani de la moartea ei
Anul acesta toate reflectoarele au fost puse pe familia regală britanică. Seria The Crown de pe Netflix a continuat dezvăluirile, iar un film nou, dedicat Prințesei Diana, a captat atenția publicului.

Lumea s-a întrebat dacă aceasta era ca în film, iar garda de corp a Prințesei Diana face lumină: „Da, așa era ea!”. În filmul „Spencer”, Kristen Stewart o joacă pe prinţesa de Wales. Asemănarea  fizică dintre cele două e izbitoare. Dar e mai mult decât atât.

Fosta gardă de corp Ken Wharfe, cel care s-a ocupat de paza şi protecţia lui Lady Di în perioada 1989 – 1993, a ajuns să o cunoască foarte bine pe aceasta. După ce a văzut filmul, bărbatul e de părere că imaginea sa este excelent redată de actriţa Kristen Stewart în drama din 2021 a lui Pablo Larraín.

Garda de corp a Prințesei Diana, impresionată de o anume scenă

Scena care l-a impresionat maxim a fost celebra reuniune de trei zile de la Sandringham, cu toată familia regală, de la Crăciunul din 1991. „Dintre toate actriţele care au jucat-o pe Diana în ultimii zece ani, ea este cea mai aproape de realitate”, a declarat Wharfe revistei People, referindu-se la Kristen Stewart.

Filmul „Spencer”, pune accent pe dilemele emoţionale prin care a trecut Prințesa Diana, în mijlocul tensiunilor din mariajul său cu prinţul Charles. Se detaliază mult modul în care prințesa a reuşit să jongleze cu aceste tensiuni, fiind, pe de o parte, mamă implicată și afectuoasă pentru prinții William şi Harry, dar şi „prinţesa inimilor”, implicată într-o sumedenie de cauze sociale, pentru oamenii din întreaga lume.

„Pentru ea, a fost ca un purgatoriu, afirmă Ken Wharfe. De multe ori, se izola, cu oameni ca mine, sau petrecea timp în bucătărie cu un chef, făcea ceva ca să uite, dar cu speranţa că va reuşi să se întoarcă la Londra”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre