Gemenii Prințului Albert o cheamă pe mămica lor. Prințesa Charline a dispărut de lângă ei

Gemenii Prințului Albert o cheamă pe mămica lor. Prințesa Charline a dispărut de lângă ei
Gemenii Prințesei Charlene, Jacques și Gabriella, în vârstă de șase ani, îi fac semne sfâșietoare mamei lor absente după ce Prințul Albert a dezvăluit că a fost internată într-o unitate de tratament. Asta s-a întâmplat la intervenția familiei, după întoarcerea ei în Monaco din Africa.

Prințul Albert de Monaco a dezvăluit că soția sa, Prințesa Charlene, a fost internată într-o „unitate de tratament” unde va rămâne „cel puțin câteva” săptămâni după ce a devenit „evident că nu se simțea bine”, la numai câteva ore de la întoarcerea ei la Monaco, după ce a petrecut 10 luni în  Africa de Sud.

Într-un interviu publicat sâmbătăîn Monaco-Matin, și citat de Daily Mail, prințul Albert, în vârstă de 63 de ani, a explicat că soția sa, care a părut fragilă la revenire, a recunoscut că are nevoie de ajutor. El a organizat o intervenție în familie cu frații și cumnata ei.

Albert, care la începutul acestui an a spus că soția sa suferea de o infecție a sinusurilor, nu a dezvăluit detalii despre boala ei, dar a exclus cancerul și Covid.  El a făcut aluzie la luptele pentru sănătatea mintală, spunând că ea „a fost copleșită și nu a putut face față îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie”. Prințul a mai spus că soția sa suferă de „epuizare, atât emoțională, cât și fizică”.

Vorbind pentru revista People, Albert a spus că reuniunea de familie din Monaco de săptămâna trecută a decurs inițial „destul de bine” în primele ore. Dar apoi a devenit „destul de evident” că Charlene nu este bine.

Intervenție cu membrii familiei

El a spus că fosta olimpică „și-a dat seama că are nevoie de ajutor”. „Era copleșită și nu se putea confrunta cu îndatoririle oficiale, viața în general sau chiar viața de familie”, a menționat prințul.

Albert de Monaco a spus că procesul final de luare a deciziei cu privire la tratament a implicat o întâlnire de intervenție cu membrii familiei. „Am așezat-o la masă cu frații ei și cu o cumnată.  Ea își luase deja decizia și am vrut doar să ne confirme în fața noastră.  Ea a vrut asta.

Știa deja că cel mai bun lucru era să meargă să se odihnească și să aibă un tratament cu adevărat încadrat din punct de vedere medical.  Și nu în Monaco.  Din motive de confidențialitate, ar trebui să fie undeva în afara Monaco”, a mai arătat Albert de Monaco.

Între timp, el a dezvăluit că gemenii Gabriella și Jacques o vor „vizita” pe Charlene odată ce vor avea „aprobarea medicală”, spunând că gemenii de șase ani „știau că este obosită” și „nu chiar ea însăși”.

Gemenii prințului Albert: „Mi-e dor de mama”

Reviste franceze, precum Voici, susțin că Charlene a plecat în Elveția, unde există numeroase clinici medicale private de specialitate. Sâmbătă, de Ziua Națională a principatului Monaco, cei doi copii ai prințesei i-au transmis virtual un mesaj emoționant. Ei au ridicat pancarte pe care scriau: „Mi-e dor de mama”.

Albert a mai explicat în același interviu: „Probabil că voi spune asta de mai multe ori, dar asta nu are nimic de-a face cu relația noastră.  Vreau să spun asta foarte clar.  Acestea nu sunt probleme în relația noastră;  nu cu relația dintre soț și soție. Problemele sunt de altă natură”. Albert a continuat: „Nu dormise bine de câteva zile și nu mânca deloc bine.  A slăbit mult, ceea ce a făcut-o vulnerabilă la alte potențiale afecțiuni.  O răceală sau gripă sau Dumnezeu să ne apere, Covid”.

Afirmațiile că va rămâne în Elveția au fost susținute de o sursă care cunoaște bine cuplul, care a declarat pentru sursa citată: „Sudul Franței este prea aproape, dar Elveția are facilități medicale private superbe, iar Charlene va fi bine îngrijită acolo”.

Charlene de Monaco se recuperează într-o clinică privată

Prințesa în vârstă de 43 de ani a distribuit aseară o postare pe Instagram din „locația secretă” în care își revine după o „oboseală care nu este doar fizică”, după ce Prințul Albert a dezvăluit că a părăsit principatul. Fanii regali i-au transmis prințesei Charlene urări de bine pe Instagram.

Ieri, Albert a spus că copiii lor, Jacques și Gabriella, „au suferit din cauza absenței mamei lor”, dar că a compensat acest lucru prin intensificarea rolului lui de tată activ în viața lor. „Pentru mine, este destul de simplu – prioritatea mea este familia mea”, a spus prințul, întrebat despre jonglarea cu rolul de șef de stat și de tată.

El a continuat: „Acesta este un moment extrem de important în viața copiilor – felul în care cresc îi ajută să vadă lumea. Și dacă unul dintre părinți este plecat din motive medicale, celălalt părinte trebuie să fie acolo.  Am auzit prea mulți prieteni și cunoștințe spunându-mi că și-ar fi dorit să fi fost acolo pentru copiii lor, la o anumită vârstă, ocupați de muncă sau de viața lor profesională.  Nu vreau să am aceste regrete”.

Sursa foto: Instagram