George Burcea profită din plin de plecarea Andreei Bălan în „America Express”. Are planuri mari cu fetițele și Viviana

George Burcea profită din plin de plecarea Andreei Bălan în „America Express”. Are planuri mari cu fetițele și Viviana
Andreea Bălan și Andreea Antonescu și-au propus să le demonstreze tuturor cât de puternice sunt și speră să se întoarcă acasă cu premiul cel mare.

Cel mai fericit de plecarea Andreei Bălan la America Express este George Burcea, care nu mai trebuie să dea socoteală nimănui ce face cu fetițele.

George Burcea profită de plecarea Andreei Bălan în „America Express”. Ce are de gând să facă cu fetițele și Viviana

Când a plecat în America Express, Andreea Bălan a mărturisit că a lăsat toate lucrurile în ordine, iar fetițelor le-a făcut un program bine bătut în cuie. Probabil că fostul soț, George Burcea, nu a informat-o atunci ce are de gând să facă cu fetițele. Actorul a mărturisit că intenționează să-și ia iubita și copiii și să petreacă o vacanță de neuitat în localitatea sa natală, la bunica lui. Aceasta are o mare dorință, să o cunoască pe Clara, așa că nepotul s-a conformat.

„George, o singură dorință mai am: să-mi aduci strănepoatele și după aceea pot să mor”

“Prima vacanță în care vom merge va fi la bunica, la străbunică, la Botoșani. Pentru că bunica mea are 85 de ani și a apucat să vadă o singură strănepoată, pe Ella. Vrea să o vadă și pe cea mică, pe Clara. I-am promis că o să mergem în vară să le vadă pe amândouă. Mereu când vorbesc cu ea îmi spune, așa cum sunt bunicile, străbunicile: <George, o singură dorință mai am: să-mi aduci strănepoatele și după aceea pot să mor>.

Eu sunt cel mai norocos că o am pe bunica pentru că ea m-a crescut de la două săptămâni. Ea m-a crescut și pe mine, și pe frații mei. Și-a crescut copiii, apoi nepoții, apoi strănepoții… surorii mele.

Acum o să mergem în vizită și cu fetele. Abia așteaptă. Plânge mereu, săraca, la telefon. O sun pe video. Bunica, la 85 de ani, are telefon cu video. Ea răspunde și zice: ‘Da, mamaie, care sunteți acolo?’. Ea ne vede, ne raspunde pe video, dar tot ne întreabă care e acolo”, a declarat actorul, pentru Fanatik.

Sursă foto: instagram