Gestul cu care Pepe a emoționat toate femeile. Imaginea vorbește de la sine – Exclusiv

Gestul cu care Pepe a emoționat toate femeile. Imaginea vorbește de la sine – Exclusiv
Nu credem că ar putea avea cineva dubii vizavi de sentimentele lui Pepe față de copiii săi. El are două fiice, Maria și Rosa, cu prima sa nevastă, Raluca, dar și un băiat, Junior, de câteva luni, cu a doua sa soție, Yasmine.

Când i-au venit pe lume copiii, Pepe a fost în al nouălea cer. Să ne amintim numai că a anunțat nașterea unui băiat pe scenă, la un concert. Așa era de fericit că i se înmulțește familia cu cineva care îi vas duce numele mai departe. „ 23 de ani am aşteptat acest moment. (…) El e pe zi ce trece mai frumos, se schimbă de la o zi la alta”, povestea Pepe după ce i s-a născut urmașul.

Anul trecut, în toamnă, Pepe a lansat o piesă,  în colaborare cu fiica sa cea mare, Rosa, dar și cu Theo Rose: „Iubesc”. El vorbește despre dragostea pe care l-o poartă fiicelor sale. În clip nu apare cealaltă fiică, deoarece, a explicat artistul, „Maria e sportiva familiei, Rosa e artista”.

Cântărețul e foarte grijuliu cu fetele sale: a fost atent cum le-a prezentat-o pe partenera sa cea nouă de viață, iar fetele și Yasmine s-au împrietenit imediat. Apoi și-au cunoscut frățiorul. Când mama lor a  mers la maternitate să o nască pe surioara lor, Mariam, Pepe și-a luat fetele în vacanță.  Și au stabilit să îl însoțească ori de câte ori are concerte pe litoral, dându-i astfel timp și Ralucăi să petreacă timp doar cu soțul ei, Ibrahim.

Cea mai prețioasă bijuterie a lui Pepe. Nu se dsparte de ea niciodată

Pepe nu se desparte de fiicele lui. Chiar dacă, la divorțul de Raluca Pastramă, ele au domiciliul cu mama, Pepe le poartă alături de el 24 de ore din 24. El are la încheietura mâinii o bijuterie pe care nu o scoate niciodată. Obiectul prețios conține, gravat în metal prețios, cu pietre prețioase, numele celor două fiice ale sale, Rosa și Maria.

Pepe câștigă sume fabuloase ca artist, iar acum trei ani și-a făcut un cadou extravagant. Este vorba de o brățară de 10.000 de euro, dar pe care Pepe o prețuiește pentru cu totul altceva decât valoare: bijuteria este gravată cu numele fetițelor lui.

„Brăţara este realizată din aur alb cu diamante negre şi albe. Am zis să comand doar o bijuterie, una şi bună. Am simţit nevoia să am o piesă valoroasă, cu numele fetiţelor mele, Maria și Alexandra Rosa. Nu o dau niciodată jos de la mână, a declarat Pepe acum trei ani.

Sursa foto: Instagram