Geta Sterp, fată de la țară, a răbufnit. Ce spune sora lui Culiță Sterp despre divele de pe Instagram

Geta Sterp, fată de la țară, a răbufnit. Ce spune sora lui Culiță Sterp despre divele de pe Instagram
Este o fată simplă și naturală, căreia nu i-a plăcut niciodată să epateze. Sora lui Culiță, Geta Sterp, a dat cărțile pe față.

Geta Sterp e mai sinceră ca niciodată și spune lucrurilor pe nume, fără să se ascundă după deget.

Geta Sterp a răbufnit. Ce spune sora lui Culiță Sterp despre divele de pe Instagram

În ultima perioadă Geta Sterp a primit tot felul de mesaje pe contul de socializare. Dacă unii au felicitat-o pentru felul în care arată, adică naturală 100%, alții au întrebat-o dacă nu îi este rușine să-și expună viața trăită… la oi. Tânăra s-a săturat de toate aceste lucruri și a pus punctul pe I. Ea s-a hotărât să vorbească despre vedetele care arată mereu internauților o imagine falsă.

“Trist că trăim într-o astfel de lume în care ți-e rușine să muncești”

„Tot ce vreau să spun este că mie îmi place așa cum m-a lăsat Dumnezeu, îmi place să fiu naturală, să fiu simplă. Și eu am primit mesaje pe Instagram în care unele dintre voi îmi spuneți: «Vai, Geta, ce tare ești. Și eu am oi, dar mi-e rușine să mă expun așa, mi-e rușine de ce o să zică lumea».

Pe bune?! Ți-e rușine să stai la oi, dar de ce ai făcut azi-noapte, ieri noapte și alaltăieri noapte, nu ți-e rușine? Bă, trist că trăim într-o astfel de lume în care ți-e rușine să muncești, să fii tu, dar să faci măgării cu carul nu îți e rușine. Câte dintre voi v-ați expune așa cum sunteți, cu fața voastră, cu imperfecțiuni, pentru că niciunul dintre noi nu suntem perfecți.

Mulți o să ziceți: « Băi, mai las-o și pe asta că e doar o țărancă de la oi». Dar să știți că așa țărancă cum sunt, sunt foarte mândră”, a povestit Geta Sterp într-un vlog.

Geta muncește din copilărie

Ca și Culiță, Geta e mândră că a învățat să muncească de micuță, iar mama, care a crescut singură patru copii, le-a dat o educație aleasă. Și a ajuns la concluzia că tineretului nu îi place să muncească.

„Câți știți să mulgeți o oaie, să stați pe câmp, dar de figuri și aere sunteți în stare multe. Nu vreau să dau nume să nu supăr pe cineva, dar știu atâtea cazuri. Ce-i cu moda asta? Tineretului nu îi mai place munca. Nici băieții, dar fetele…”, a mai spus sora lui Culiță.

Sursă foto: fanatik