Gheorghe Gheorghiu și-a comandat costumul de ginere. Cum va arăta

Gheorghe Gheorghiu și-a comandat costumul de ginere. Cum va arăta
Trubadurul Gheorghe Gheorghiu e pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Artistul și-a comandat costumul de ginere.

Nunta lui Gheorghe Gheorghiu se apropie cu pași repezi. Ce ținută va purta la eveniment.

Gheorghe Gheorghiu și-a comandat costumul de ginere. Cum va arăta

La 67 de ani, Gheorghe Gheorghiu își pune pirostriile. Aleasa inimii sale este Gabriela Băncescu, o afaceristă care trăiește în America. Artistul spune că abia așteaptă să devină soț cu actele în regulă, dar afirmă că nu va fi o nuntă tocmai tradițională. Chiar și așa, cei doi vor avea în jur de 600 de invitați, prieteni din toată lumea. Pentru cel mai frumos moment al vieții, Gheorghe Gheorghiu și-a ales deja costumul. Acesta va fi cât se poate de sobru, negru și, cel mai important, fabricat în România.

„La Brăila am găsit ceea ce-mi doream”

„Aş fi putut desigur să aleg să mi-l cumpăr din Statele Unite, dar eu am vrut să mi-l fac acasă. Ca atare, chiar în zilele acestea, de început de septembrie, voi face mai multe vizite scurte la Brăila. Acolo unde am găsit ceea ce-mi doream şi am dat comandă pentru viitorul meu costum. Va fi unul normal, negru, cu nimic ieşit din comun, fără brizbrizuri”, a afirmat el pentru impact.ro.

Ce ținută va purta mireasa

La rândul său, Gabriela va arăta spectaculos însă, spune Gigi, aceasta a ales să nu poarte rochie de mireasă, iar el îi respectă această decizie. „Gabriela a ales să nu poartă o rochie de mireasă, aşa cum tradiţional se face în asemenea ocazii. A fost alegerea ei, iar eu am respectat-o.

De fapt, la vârsta noastră, nu va fi chiar o nuntă tradiţională, dintre acelea cu volănaşe şi tot felul de teme, dar va fi o nuntă mare, cu probabil 600 de invitaţi. Avem prieteni mulți, sute, și ne vor fi alături. Eu cred în căsătorie, vine o vreme când nu poți fi singur toată viața.

M-a luat și pe mine prin surprindere, nici eu nu m-am așteptat la asta și… i-am dăruit inelul de logodnă. Sunt un băiat cumsecade. Ea e cu 15 ani mai mică decât mine, este puștoaică. Eu zic că e minunat”, a mai declarat la TV Gheorghe Gheorghiu. Nașii de cununie vor fi celebra cântăreață Maria Dragomiroiu și soțul ei.

Sursă foto: spynews, wowbiz

Amorurile lui Gheorghe Gheorghiu. Dar și despre ce a primit de ziua lui de la iubita din America