Ghinoanele se țin lanț de Daria Radionova. Fosta iubită a lui Alex Bodi tună și fulgeră

Ghinoanele se țin lanț de Daria Radionova. Fosta iubită a lui Alex Bodi tună și fulgeră
Chiar dacă-și duce viața doar în lux, Daria Radionova nu e lipsită de probleme, care par să nu se mai oprească.

Fosta iubită a lui Alex Bodi, Daria Radionova e plină de nervi. Pur și simplu nu mai suportă ce i se întâmplă.

Ghinoanele se țin lanț de Daria Radionova. Fosta iubită a lui Alex Bodi tună și fulgeră

A trecut peste despărțirea de Alex Bodi și încearcă să-și vadă liniștită de viață. Numai că atunci când crede că problemele s-au terminat, mai apare câte o belea. Ce a mai pățit de data asta? Frumoasa Daria Radionova a fost atacată din nou de hackeri. Concret, vedeta s-a trezit că a apărut un alt cont de Instagram cu numele și pozele ei.

Daria n-a stat deloc pe gânduri, a făcut rapid o captură de ecran și i-a rugat pe fanii săi să raporteze contul fals. Mai mult, Daria le-a spus tuturor că nu e prima dată când se confruntă cu astfel de probleme și nu înțelege de ce lumea nu o lasă în pace. „Vă rog să raportați! Jur că m-au terminat acești idioți. De ce continuă să facă asta??”, au fost cuvintele acesteia.

A fost înșelată de Bodi cu Ema Uta

La începutul acestui an, Daria a pus punct relației cu Bodi, după ce a aflat că a înșelat-o cu Ema Uta, chiar dacă afaceristul a făcut tot ce a putut ca ea să nu afle. „Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante.

Mă gândeam ce altceva mai poate spune. A fost foarte amuzant. A crezut că este un bărbat atât de inteligent, un erou. Probabil el a crezut în propria „poveste”. Singura diferenţă este că de această dată chiar nu îmi pasă. Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui.

Ce a făcut nu este o surpriză. Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, a declarat atunci Daria Radionova pentru Spynews.

Sursă foto: instagram